Adunați defectele

528.02Întrebare: Cum putem determina ce elemente ne îndepărtează de dezvoltarea spirituală și, dimpotrivă, care ne ajută să avansăm?

Răspuns: Există un singur lucru care conduce omul către scop. Este aspirația lui către centrul grupului pentru a-l dezvălui pe Creatorul. Orice altceva este doar pentru sprijin, dacă într-adevăr oferă vreun sprijin.

Vorbim despre oamenii care caută revelația lumii superioare, nu despre cei care doar trăiesc în lumea noastră, suferă și doresc să-și îmbunătățească viața. Există o metodă diferită pentru ei. Ei nu doresc să dezvăluie nimic deasupra lumii noastre; vor să se împlinească cu ceva care există aici.

Comentariu: Dar există criterii diferite de conectare atunci când oamenii fac ceva împreună.

Răspunsul meu: Ne unim cu scopul de a aduna singura noastră dorință enormă, suferințele, aspirațiile, proprietățile necorectate și toată negativitatea în măsura în care s-ar exprima în noi și am striga pentru corectare.

Adunăm defectele împreună și spunem „Vrem să le corectăm. Te rog să le corectezi!” Și asta este. La fel cum copiii țipă și se bat, dar tu îi calmezi, la fel trebuie să ne luptăm unii cu alții, să țipăm și să mergem la mama noastră (mama superioară Bina) ca să ne corecteze.

KabTV „Am primit un apel. Arava sau cum să te învingi?” 21.01.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: