Algoritmul pe care trebuie să-l învățăm

269Întrebare: De ce există un  dezechilibru în ceea ce ajunge la oamenii de la corporații și guvernul este perceput ca negativ și ceea ce își are originea în oameni este perceput ca pozitiv?

Răspuns: Noi am trecut deja printr-o creștere anterioară atunci când totul a coborât la oameni de la maeștri, oficiali, corporații, indiferent de la cine și ce.

Și acum am ajuns la o stare în care numai printr-un acord între noi putem ajunge la un nou contract social. Dar nu în forma care a fost stabilită de-a lungul istoriei omenirii. Astăzi, acest acord ar trebui creat prin reciprocitate și înțelegerea între oameni a legii generale a dezvoltării lor.

Aceasta este o lege spirituală care este mai înaltă decât oamenii. Ei trebuie să o studieze, să vadă că este aplicată în viața noastră, să o înțeleagă și să o accepte. Nu poate exista altă cale de ieșire decât unirea oamenilor și conectarea lor prin algoritmul special al acestei legi.

Este descris în Studiul celor zece Sefirot și în articolele profesorului meu Rabash. Dar toate acestea trebuie să se dezvolte în continuare, iar principalul lucru este să învățăm și să explicăm verbal ceea ce este scris acolo, astfel încât toată lumea să poată înțelege.

Întrebare: Care marca este cea mai relevantă astăzi? Ce ar fi cel mai bine pentru o persoană?

Răspuns: Revelația sistemului de management superior, de asta avem nevoie. Acesta este algoritmul care trebuie învățat.

Din emisiunea de pe KabTV „Cabala Express”, 12.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: