Am suficient timp pentru tot

Întrebare: Personal aveți suficient timp pentru a vă finaliza planurile? Sau sunteți unul dintre acei oameni care la sfârșitul zilei spun: „Dacă aș putea adăuga doar câteva ore, ar fi bine.”

Răspuns: Nu. Am ajuns la o stare în care tot ceea ce vreau funcționează și lucrurile pe care nu le doresc, nu funcționează. Și pentru mine, lucrurile pe care nu le-am putut face sunt la fel de normale ca lucrurile care au fost rezolvate.

Întrebare: Știu că sunteți o persoană foarte ocupată. Aveți un program încărcat pe tot parcursul zilei. Dar nu v-am auzit niciodată spunând că sunteți în criză de timp.

Răspuns: Nu. Am suficient timp.

Observație: Eu sunt întotdeauna în criză de timp.

Răspunsul meu: Deci, nu ești un bun organizator.

Observație: Dar încerc.

Răspunsul meu: Încercarea este un lucru, dar efectuarea este un altul.

Observație: Întotdeauna vreau să fac mai mult. Nu funcționează.

Răspunsul meu: Înseamnă că iei prea mult asupra ta și de aceea nu ai timp. Și chiar dacă ai avea timp, ai putea face o greșeală. Nu poți face acest lucru așa. Ar trebui să lași timp pentru toate, pentru odihnă, pentru gânduri etc. și nu să fii ca un cal condus.

Observație: Apropo, odihna mea este în regulă. Am întotdeauna suficient timp pentru odihnă, dar pentru muncă, am realizat că indicatorul este de acord cu ceea ce este.

Răspunsul meu: De acord cu trecerea timpului și cu ceea ce se întâmplă.

Observație: Probabil, dacă aș fi avut mai mult timp, aș fi făcut niște prostii inutile.

Remarca mea: Fără îndoială.

Din „Abilități de management” de la KabTV, 02.09.2020

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed