America: Schimbarea președinților

Intrebare: In prima zi de Hanukka, Barak Obama a facut un truc urat cu Israelul, prin faptul ca i-a permis ONU sa accepte o initiativa impotriva asezarilor israelite. Cum putem face fata acestei situatii? Ce se va intampla acum cand o administratie noua il schimba pe Obama care a imprastiat haosul in lume?

Raspuns: Trebuie sa asteptam putin. La aproape sase luni dupa ce Obama paraseste biroul, rezultatul celor 8 ani de conducere se va insuma si atunci vom putea sa ajungem la concluzii mai precise.

Intrebare: Va putea guverul Israelului sa faca fata situatiei prezente? Au fost zvonuri ca inainte de intalnirea cu Consiliul de Securitate al ONU, Primul Ministru Netanyahu a avut un conflict cu Obama.

Raspuns: Acest lucru este total irelevant. Barak Hussein Obama este un suporter avid al Islamului. Misiunea sa este sa imprastie Islamul in intreaga lume. Acesta este motivul pentru care a facut tot ce a putut, pentru a permite milioanelor de musulmani sa intre in SUA in timpul presedintiei sale. In plus, el a sadit haos si la baza acestui haos, islamistii ar putea sa ajunga la putere si sa distruga totul.

Intrebare: Ce poti spune despre administratia noua?

Raspuns: Nu stiu ce va face Presedintele Trump, insa cred ca el, ca afacerist si ca sef, va putea sa impuna ordinea. Pe de alta parte, ar trebui sa realizeze ca lumea de astazi nu mai este bazata pe egoism si bani.

Intrebare: Daca capitalismul, ca sistem, s-a consumat pe sine, cum va impune Trump ordinea, daca el este tot capitalist?

Raspuns: Obama a dublat datoria SUA, rata jomajului a crescut in timpul administrarii sale, planul sau de recuperare de fapt s-a blocat pe drum si ce a facut el cu lumea? A ruinat tarile, de la Maroc la Pakistan. Pana la urma, tarile mici sunt tot timpul dominate de tarile mari. Trump poate, cel putin ideologic, sa aleaga o abordare diferita.

Din webinar 12/26/16

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed