Analiza independenta

Intrebare: Pentru a-l simti pe Creator, am nevoie de ceva extern, conexiunea dintre noi, si nu sinele meu. Daca este asa, de ce m-a creat El astfel?

Raspuns: El a facut asta pentru ca, din aceasta forma, exact asa cum sunteti, cu toate proprietatile predeterminate, sa incepeti sa analizati, examinati, studiati si invatati cine este Creatorul, independent de El. Chiar in acest moment, voi existati in afara sistemului lumii spirituale. Deci, asemeni unui cercetator independent, va puteti imbarca sa il gasiti pe Creator.

Pentru aceasta, noi existam in lumea noastra, complet deconectati de sistemul spiritual, chiar si partile impure. Munca mea aici este de a face o cercetare independenta (analiza). Ma pot intoarce la aceasta forma, de la orice nivel spiritual, in corpul meu, pentru a urca din nou si a continua sa explorez calea spirituala.

Aceasta lume este importanta, deoarece aici par a fi independent. Exist la nivelul animal si, deci, nu il vad pe Creator si sunt deconectat de fenomenul spiritual. In momentul in care imi doresc sa devin om, intru in sistemul spiritual si, daca nu intru, ma intorc la starea animala inca o data.

Astfel, am oportunitatea de a exista pe doua niveluri: animal si uman. Deci, spun Psalmii: Domnul pastreaza atat omul cat si animalul.

Din partea 1 Lectia zilnica deCabala 17.010.2010 Ai stiut aceasta zi si ai simtit-o in inima ta

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: