Antisemitism natural

961.2Întrebare: Ce este antisemitismul natural?

Răspuns: Antisemitismul natural este ceea ce există astăzi în oamenii din toată lumea. Ei urăsc în mod inconștient evreii pentru că au o metodă de conexiune și nu o dezvăluie lumii pentru că nu o cunosc nici ei înșiși.

Evreii nici măcar nu-și pot imagina ceea ce este ascuns în ei și, prin urmare, sunt nedumeriți de ce au fost urâți de atâtea milenii, din timpurile Babilonului antic. Acest fenomen are deja 3.500 de ani.

Nici popoarele lumii, în general, nu înțeleg de ce ar trebui să urască evreii. Fie că evreii sunt săraci sau bogați, talentați sau încolțiți, ei sunt întotdeauna urâți. De fiecare dată sunt bătuți pentru altceva, dar există întotdeauna un motiv.

Problema este că nici unii, nici ceilalți, nici națiunile lumii, nici evreii, nu știu care este cauza antisemitismului. Trebuie să dezvăluim acest lucru. Cabala vorbește despre acest lucru, dar oamenii încă nu sunt dispuși să asculte. Acest lucru este foarte greu de luat în considerare. Cu toate acestea, încercăm să explicăm în orice mod posibil.

Din emisiunea de pe KabTV „Întrebați un cabalist” 20.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: