Apelați la puterea Creatorului ca ajutor

627.1Când structura unică a sufletului comun s-a împărțit în masculin și feminin, proprietatea care îi leagă, proprietatea Creatorului, a dispărut în același timp. Prin urmare, dacă vrem să unim ambele părți, trebuie să invocăm o a treia forță, forța Creatorului, pentru a deveni adezivul care ne conectează între noi.

În timpul nostru, familiile se despart în mod activ, astfel încât să simțim nevoia unificării lor și să realizăm că asta este posibil doar prin descoperirea Creatorului. Se pare că toată dezintegrarea de astăzi este necesară pentru a-L înțelege pe El

Prin urmare, unindu-ne și cerând să-l înțelegem pe Creator, creăm legătura corectă în familie și dezvăluim Creatorul dintre noi. Adică, expansiunea egoismului, creșterea lui și dezintegrarea familiei au loc cu scopul de a ne face să simțim nevoia Creatorului care va face pace între noi.

Întrebare: Dar de ce cu metode atât de crude?

Răspuns: Aceste metode nu sunt crude, dar sunt exact ceea ce s-a întâmplat chiar la începutul creației, când Creatorul a dispărut și ne-a lăsat singuri unul împotriva celuilalt.

Și acum, că am trecut prin această poveste, vedem cât de pregătiți suntem să ne distanțăm unul de celălalt: inseminare artificială, femei aici, bărbați acolo, unisex, nu știi cine și ce. Ne apropiem de o stare în care nu vom avea deloc nevoie unul de celălalt.

Toate acestea sunt necesare pentru ca noi să ieșim din starea inițială până la conștientizarea că avem nevoie de Creator să ne unească și să fim atrași unul de celălalt de dragul revelăriii Sale și nu de dragul celuilalt.

Creatorul este ceea ce ne adună împreună, adică puterea iubirii și a dăruirii este ceea ce ne lipsește și ceea ce putem găsi între noi dacă dorim.

Din KabTV “Emanciparea în Prim-plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed