Arbitrul pe care îl chem

742.03Întrebare: Astăzi suntem într-o stare în care unei persoane i se dă să înțeleagă că nu decide nimic, nu este nimeni și nimic și este inutil să încerci să schimbi ceva în cadrul acestei lumi.

Care este programul pentru realizarea libertăţii în echivalență cu Creatorul?

Răspuns: Realizarea libertății în asemănarea cu Creatorul este atunci când nu vreau, dar trebuie să apelez la Creator ca arbitru pentru că sunt între două stări și nu știu ce să prefer.

Eu decid ce decide El, deoarece aceasta este singura forță superioară din care derivă două stări opuse . Ele converg în mine, dar nu pot să-mi rezolv conflictul, adică să combin plusul cu minusul, astfel încât acest sistem, aceste două universuri, spiritual și corporal, să înceapă să funcționeze pentru mine.

Prin urmare, trebuie să apelez la o a treia forță care le conectează corect și creează o anumită rezistență între ele. Atunci va fi ca un motor care merge prin două fire conectate la el.

În acest caz, voi începe să lucrez și mă voi găsi în aceeași stare cu Creatorul. Din El, două forțe coboară și se unesc în mine.

Invocându-L pe El, nasc aceeași calitate ca a Lui, aceeași stare ca a Lui și în același timp, devin om, Adam, din cuvântul „Domeh”, asemănător Creatorului.

Prin urmare, Îl chem cu adevărat; nu îi transfer libertatea, ci Îl chem, includ calitatea Lui în mine. Creatorul este o calitate a dăruirii, a iubirii și a atracției tuturor pentru dăruirea comună, un sistem comun, iar eu devin exact ca El.

Aceasta este libertatea de a deveni asemenea Creatorului, ca această natură integrală, de a te ridica deasupra a tot ceea ce a făcut El, așa cum este El, deasupra a tot ceea ce a fost creat. Aceasta este pregătită pentru noi toți. Acesta este scopul omului.

KabTV “Prim-plan, Opinie disidentă” 8/29/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: