Ari este un mare suflet

032.01Întrebare: Lumea spirituală este lumea relațiilor noastre la nivel de intenții. Pentru a transmite toate simţămintele pe care o persoană le experimentează în lumea spirituală, cabaliştii din antichitate au inventat „limbajul ramurilor”. Au putut vedea rădăcinile a tot ceea ce se întâmplă și consecințele lor în lumea noastră și au luat cuvintele lumii noastre și au explicat procesele spirituale cu ele. Aceasta era tehnica lor.

Ce a făcut Ari?

Răspuns: Ari este un mare suflet care a fost capabil să atingă profunzimile universului.

Să presupunem că te afli în fața unei mașini sau unui computer și începi să-l explorezi, să apeși tastele și deși nu știi ce este, studiezi ecranul și tastatura. Treptat începi să înțelegi cum poți interacționa cu tastele, cu imaginile și cu tine însuți.

Descoperi că acest computer nu este în afara ta în fața ta, ci mai degrabă este în interiorul tău. Începi să evoci anumite sentimente, gânduri, intenții și atitudini în tine. Tastând tot felul de instrucțiuni în interiorul tău, provoci consecințele corespunzătoare. Astfel, te studiezi pe tine și lumea din jurul tău ca o interacțiune a forțelor speciale.

Pentru prima dată în istoria umanității, Ari a dezvăluit această interacțiune specială dintre om și natură, a descris-o și a predat acest lucru studenților săi, în principal unuia dintre ei al cărui nume era Chaim Vital. Iar Chaim Vital a notat tot ce a auzit de la Ari, lucruri care au apărut într-o mare colecție de cărți.

KabTV “Stări Spirituale” 8/2/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: