Armonia – un mijloc de aur

Întrebare: Este posibil, folosindu-ne de interesul de a fi sănătoşi, să aducem oamenii la un nivel superior de înţelegere a unui ordin superior?

Răspuns: O viziune integrală a lumii produce unei persoane o auto-mulţumire în toate. Ea nu va dori crab marinat, nici alte delicatese. Dimpotrivă, va apărea o aversiune pentru tot ceea ce este impozant, pretenţios şi împotriva naturii.

Oamenii vor fi mulţumiţi cu o hrană sănătoasă şi normală, de bază. Puţin câte puţin, vor începe să fie atraşi de ceva simplu, sănătos şi bun, în viaţa lor personală şi în hrana lor, în tot. Într-un mod natural, din îndrumarea lor interioară, ei vor căuta această rezonanţă, această armonie în calea de aur.

Este posibil să fie aduşi la o stare interioară sănătoasă, la un echilibru psihologic şi fiziologic, ştiind ce este acest echilibru.

Întrebare: Rezultă că, în primul rând, îi atragem deoarece ei sunt interesaţi să înveţe.

Răspuns: Da, aceasta face parte din introducere şi apoi ne asumăm responsabilitatea pentru ei. Le dăm o înţelegere a altor niveluri şi conducem pe fiecare la această stare pe care doresc să o realizeze. Cred că, în toate circumstanţele, este senzaţia integrală care-i va atrage şi vor dori să continue să se dezvolte. Atunci când persoana se simte, cu adevărat, în echilibru şi confortabil, şi aderă la această stare prin hrană, sport şi relaţiile cu ceilalţi, acesta va fi un semn că ea a ajuns la nivelul unui comportament normal.

Din kab.tv, “prin timp”, 20.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed