Ascensiunea scării ierarhice a lumii spirituale

Întrebare: Cum putem să fim mereu în munca interioară, în rugăciune interioară, pentru a ajunge la unitate?

Răspuns: Chiar și cei mai mari cabaliști au trecut prin mari căderi și urcări și, cu cât o persoană este mai mare, cu atât mai mari sunt coborârile. Astfel, este necesar să se înțeleagă că această muncă continuă până la finalul corecției. Noi corectăm spargerea generală a Kli-ului, și este firesc că cele mai mari stări sparte să fie cele mai puternice. De fapt, stările sparte cele mai complexe sunt microscopice. În primul rând, nu acordăm atenție acestor contradicții și, după ce atingem o astfel de stare, sensibilitatea noastră crește tot timpul.

Vom începe să fim implicați în stările noastre, prin faptul că le vom primi cu mai multă sensibilitate.

Cu marii cabaliști tot soiul de schimbări se petrec cu mare regularitate, deoarece ei se corectează tot timpul și imprecizia pare imensă, mare, pentru ei și asta este munca corectării! Este viața. De fiecare dată simțiți că munciți pe următorul nivel și, apoi, nivelul următor, și așa mai departe.

Problema nu este de a veni la muncă, a obține un post de exemplu, cel de funcționar, și a începe să urci pe scara ierarhică tot mai sus. Aici, munca internă se face în grupul vostru spiritual cu Creatorul. De fapt, munca cu privire la uniune oferă o mulțime de diferite discernăminte, dar este același lucru.

Marii cabaliști descriu asta în scrierile lor. La prima vedere, pare că  se găsește în scrierile lor un material foarte vast dar, dacă le selectăm,  atunci nu este nimic unic aici. Acesta vorbește mereu de dorință, de lumină și de conexiunea dintre ele. Deci, ceea ce ni se cere este intenția corectă.

Din Lecția 4 din Congresul de la Soci, ”a doua zi”, 14.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: