Ascultaţi ce spun cabaliștii!

269Dacă oamenii ar cunoaşte planul naturii, ar înțelege că omenirea trebuie să ajungă la asemănarea cu natura, la care se ajunge prin completare absolută, reciprocă, nu egoistă ci deasupra egoismului. Trebuie să ajungem la asta. Nu putem scăpa de asta. Dar cu o viziune egoistă limitată asupra lumii, problema nu poate fi rezolvată.

De ani de zile, elitele pun în aplicare politici privind anularea instituției căsătoriei, ridicând tot felul de relații nefirești (homosexuale și altele), iar asta este treaba lor. Dar ascultați ce spunem noi cabaliştii, ce spune Cabala.

Problema trebuie rezolvată într-o formă globală pentru că dacă nu mergi în concordanță cu natura, nu vei reuși. Nu veți putea reduce pur și simplu numărul de oameni de pe planetă la două sau chiar jumătate de miliard, ceea ce este considerat optim, pentru a nu perturba echilibrul ecologic al Pământului.

Nici măcar acest lucru nu va funcționa, deși pare a fi rezonabil. Vă înțeleg. Dacă nu aș avea cunoștințe despre legea superioară a naturii, despre implementarea, schema și structura ei, aș fi ca voi.

Dar planurile voastre nu se vor îndeplini. Veţi întâlni obstacole în planurile voastre care vor duce la mari problem, pentru că mergeţi împotriva legii naturii.

Reducerea populației se va produce nu datorită unei scăderi a locuitorilor planetei, ci pentru că mergeţi pe o cale greșită, nu unind oamenii, nu transformându-i într-un întreg ca o natură integrală armonioasă şi unică.

Asta as vrea sa spun elitelor si oamenilor in general. Adică nu văd nimic rău în ceea ce se face, dar totul este irațional. Aici există legi ale naturii, care totuşi trebuie luate în considerare.

KabTV “Am primit un apel. Distrugerea populației lumii” 07.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: