Asemănare fără distincție

Întrebare: Multiculturalismul, ca politică de stat, este o descoperire sau un eșec? Uneori se pare că oamenii sunt deja dispuși să se unească, dar politicienii și mass-media nu ne permit să facem acest lucru și să incită la ură între oameni.

Răspuns: Într-un anumit stadiu al dezvoltării noastre, ar trebui să existe multiculturalismul, dar în cele din urmă nu va avea loc. Trebuie să ajungem într-o astfel de stare în care să înțelegem că trebuie să fim doar oameni, cât mai asemănători unii cu alții, fără nicio trăsătură distinctivă.

Comentariu: Dar tu ai un gust, eu am altul. Totuși, diferențele vor rămâne.

Răspunsul meu: Toate acestea sunt obiceiuri, nu există nimic în ele.

Comentariu: Spui mereu că ar trebui să existe varietate. Prin urmare, viața a apărut la nivelul superior.

Răspunsul meu: Nu te referi la asta drept cultură. Nu ne-am născut într-o cultură, o dobândim și, prin urmare, nu este un adevăr riguros.

Diversitatea ar trebui să se refere la faptul că oferim unei persoane oportunitatea de a merge mai departe în deplină conexiune cu ceilalți, în deplină uniune cu ei. Ca rezultat, așa cum se spune, veți avea o limbă, o familie și o societate și toată lumea va fi foarte asemănătoare. Ne vom bucura pentru că suntem asemănători unii cu alții, deși diferiți pe plan intern.

Din „Abilități de comunicare” de la KabTV, 16/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed