Astfel fiecare s-ar simti confortabil

Intrebare: Ce inseamna conexiunea intre cele 4 conventii ce urmeaza? Care ar fi rezultatul lor? Cum ar putea acesta construi un grup mondial in timpul pregatirilor pentru ele ca o singura entitate?

Raspuns: Cel mai important lucru este sa ne pregatim adecvat pentru ele.

Asta nu face parte din organizarea unei conventii. Daca vreti ca o conventie sa fie cu adevarat spirituala, pentru avansare spirituala, trebuie sa excludeti complet intrebarile voastre egoiste, cum ar fi: dorinta voastra ca o conventie sa aibe loc undeva convenabil pentru voi sau alte asemenea ratiuni.

Exista doar o singura, foarte simpla ratiune:  cat mai multi dintre prietenii nostrii sa participe la conventie.

O conventie nu este organizata in niciun caz pentru nou veniti sau persoane de pe strada, ori pentru ceva invitati speciali.

Conventia este doar pentru noi! Daca se iveste oportunitatea de a invita pe cineva din afara noastra sa participe la vreun eveniment de seara, asta e cu totul alta poveste, asa ceva este in plus si absolut inutil.

Motivul pentru care cel mai important lucru de facut este ca aceasta conventie sa fie accesibila, confortabila pentru oricine: cei mai varstnici, parintii cu copii, persoanele cu dezabilitati, copiii mici, persoane cu probleme de sanatate, care au nevoie de odihna in timpul zilei pentru ca nu rezista o zi intreaga, si altele asemenea. Toate aceste aspecte trebuie prevazute si luate in considerare. La urma urmei, totul va dura 3 zile intregi !

Conventia va fi un succes daca organizatorii tin cont de asta, ca prima conditie este sa te gandesti la fiecare, sa se faca lucrurile comode pentru ceilalti si nu pentru voi. Trebuie sa va anulati total opinia, optiunea dvs si sa faceti ceea ce este cel mai bine pentru toti.

Acesta este modul de abordare necesar sa existe peste tot in lume. Nu ma intereseaza unde se tine conventia, oricare ar fi localitatea si orice conditii, atata timp cat este comod, confortabil pentru oricine.

Cea de a doua conditie este pentru fiecare: sa participe la conventie, fiecare sa trimita urari, cantece si video clipuri. Fa tot ceea ce poti si fii cu noi.

Credeti-ma ca devin mai inspirat stand in spatele ecranului decat sa fiu prezent in locatie, deoarece distanta ce ne separa imi confera o doza suplimentara de dorinta si aspiratie pentru ca am fost acolo, dar aici.  Ma pregatesc pentru asta si ecranul devine pentru mine conexiunea absolut ideala cu cei care sunt acolo la conventia in cauza.

din discursul „A capata o dorinta de a darui”1/29/12  /

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: