Atacul terorist de la Tel Aviv

Comentariu: Ca urmare a atacului terorist din centrul comercial și de divertisment din Tel Aviv, patru persoane au fost ucise și șaisprezece rănite. Acest lucru a provocat un val de bucurie în aripa militară a Hamas, în Gaza și in țările învecinate. In acest fel a început sărbătoarea musulmană a Ramadanului.

Răspuns: Atacurile teroriste nu trebuie să fie reținute cu mijloace militare, in acest fel agresiunea din partea noastră nu va ajuta.

Cel mai eficient este sa eliminam de la teroriști baza lor ideologică și nu sa folosim forța împotriva forței. Daca ei acționează în conformitate cu motivele ideologice, noi trebuie să răspundem în același mod. Iar puterea noastră ideologică este numai în unitate.

Dacă nu ne unim, nu vom avea nimic care se poate opune la ceea ce ei ne-au pregatit. Prin urmare, nici deciziile miniștrilor noștri, nici distrugerea caselor teroriștilor nu vor da rezultate. Ele sunt bune ca si metodă de prevenire sau ca si tactică, dar nimic altceva.

Nu avem nicio altă alegere. Avem doar o singură armă și aceasta este unitatea. Prin ea invităm din adâncul Naturii cea mai mare forta, așa-numita Lumina Superioara. Ca o rază laser care arde tot răul din calea sa și lasă numai binele.

Aceasta este arma pe care o putem dobândi dacă vrem cu adevărat să ne unim. Apoi, în centrul legăturii noastre, în centrul națiunii noastre, Lumina care este indreptata spre tot ceea ce ne împiedică să devenim o singură entitate, va apărea. În același timp, toate forțele negative și toți cei care sunt împotriva acestei reguli, vor dispărea din lume și lumea va veni la unitatea sa.

Noi trebuie să facem un singur lucru: să fim conductori ai Luminii superioare in lumea noastra. Aceasta este misiunea tuturor evreilor.

Din emisiunea de pe KabTV „Stiri cu Michael Laitman” 09/06/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed