Atât cât este necesar

256Comentariu: De regulă, oferiți unei persoane informații în așa fel încât să nu le poată folosi în beneficiul său. Dar se întâmplă că atunci când o persoană încearcă să transmită ceea ce a auzit de la dvs., îi lipsește ceva, nu poate face asta fără sursa inițială, adică fără intervenția dvs..

Răspunsul meu: Desigur, se întâmplă. Studiul are sarcini atât teoretice, cât și practice. Acestea sunt exerciții practice, stăpânire, verificare, învățare din experiență și lucru la greșeli.

Întrebare: Ce aţi vrut să spuneţi când aţi spus că îi daţi cuiva exact atât de mult încât acesta să nu o poată folosi în folosul său?

Răspuns: De obicei, le ofer oamenilor cantitatea de cunoștințe de care au nevoie în acest moment, deoarece mai multe informații le vor dăuna.

De ce elevii merg la școală în fiecare zi? Pentru că în fiecare zi trebuie să primească o nouă porțiune din materialul pe care trebuie să-l stăpânească, iar a doua zi primesc o altă porțiune, apoi încă una și așa mai departe timp de zece până la doisprezece ani. Apoi poate încă cinci până la zece ani și, în general, în fiecare zi de-a lungul vieții. În porții!

Și eu fac la fel. Nu este diferit în acest sens de alte sisteme educaționale.

Comentariu: Dar se pare că au o limită de timp; copilul trece mai întâi prin școală și apoi prin universitate.

Răspunsul meu: La fel este și aici. Doar că acolo, când se termină termenele oficiale, se termină anul școlar și atât. Trebuie să cunoști o anumită cantitate de material, să treci examene și așa mai departe. În timp ce pentru noi, poate trece un an și unii vor învăța materialul de doi ani în cursul acestui an, în timp ce alții doar materialul de jumătate de an. Depinde de fiecare.

Comentariu: Mulți elevi, în principiu nu sunt interesați de istorie, geografie sau biologie și studiază aceste materii cu forța.

Răspunsul meu::Acest lucru se datorează modului în care le este explicat. Nu ar trebui să spunem că nu sunt interesați de aceste subiecte. Dacă li s-ar arăta aceeași istorie sau geografie sub formă de filme fascinante, atunci ar fi interesant pentru ei și ar absorbi materialul.

Procesul de învățare a fost făcut plictisitor chiar de oameni. Putem face astfel încât copilul să stea cu gura deschisă de dimineața până seara.

Din KabTV “Am primit un apel, Atât cât este necesar” 13.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: