Atelierele de lucru: nu doar dezbateri verbale, ci o ascensiune la unitate

Întrebare: Cum lucrez cu grupul, în scopul de a clarifica în mod corect tot ceea ce se întâmplă cu mine?

Răspuns: În primul rând, încearcă să te conectezi cu prietenii. Lasă clarificările acum, nu ai instrumentele potrivite pentru a clarifica lucrurile. În primul rând trebuie să dobândeşti mijloacele, un vas spiritual cu care poţi clarifica ceea ce se întâmplă. Pentru moment, atitudinea ta faţa de viaţă este distorsionată.

Astăzi trebuie să construieşti un nou vas în grup, deoarece clarificarea şi, de fapt, totul, depinde de relaţia reciprocă pe care o persoană o are cu mediul înconjurător.

Întrebare: Noi încercăm să o facem în ateliere de lucru. Cum putem clarifica în mod corect întrebările pe care ni le prezinţi?

Răspuns: Trebuie să doriţi să vă conectaţi pe baza întrebărilor mele.Întrebarea în sine nu este aşa de importantă, ca de asemenea, tot ceea ce se spuneţi în discuţii. Cuvintele sunt necesare, astfel incât să ne ridicăm deasupra lor şi permanent să ne gândim cum să se conectăm cu prietenii. Indiferent de ce prostii poate spune prietenul, mă ridic deasupra acestui lucru, dorind să mă conectez cu el. Trebuie să văd prietenii ca fiind cei mai mari ai generaţiei noastre, şi pe de altă parte, să le dăruiesc partea mea din dăruirea generală.

Munca are loc pe două niveluri: jos- ura şi asprimea, iar sus- iubirea şi puritatea. Dacă aceste două lucruri există, este deja un anumit tip de vas. Dacă atingi un astfel de decalaj mare între asprime şi puritate, atunci Lumina, Creatorul, este dezvăluit.

Până atunci, lucrezi in mod constant  în ateliere, în conexiuni şi în studiere, în scopul de a atinge acest decalaj, care pentru noi este scopul numit „Muntele Sinai”.

Din partea a treia a Lectiei zilnice de Cabala, 6/08/12, „Esenţa Înţelepciunii Cabalei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: