Atinge scopul preţuit

Întrebare: Un student de Cabala poate să nu reuşească să obţină scopul preţuit?

Răspuns: Desigur. Cabala este o ştiinţă. Toată lumea vrea să fie Einstein, însă unii ajung doar ajutor de profesor. Asta este necesar.

O persoană ar trebui să se străduie la maxim, însă nu contează cum va ieşi. Totuşi, dacă el lucrează corect, cu siguranţă îl va atinge.

Într-un sistem închis, cnd cineva se reîntoarce la rădăcină, el simte că este mai sus în relaţie cu ceilalţi. Iar prin trecerea Luminii superioare prin ei, se simte pe el însuşi ca fiind o sursă specială de energie pentru toţi ceilalţi.

Întrebare: Einstein este un exemplu de atingere a unul nivel superior într-o anumită direcţie. Însă el are un talent rar, în lume nu există un al doilea Einstein. Iar tu spui că în Cabala, toată lumea poate ajunge la înălţimi mari?

Răspuns: Einstein a avut dărul de a vedea conexiunile interioare ale lumii. Geniul sau a fost în asta, prin combinarea diferitelor proprietăţi opuse ale naturii, el a putut să obţină formule, expresii noi, înţelegere şi să le descrie matematic.

Prin urmare, matematicile sunt baza tuturor ştiinţelor, deşi ea nu este în sine o ştiinţă. Este o metodă de a descrie conexiunile interioare ale naturii. Până la urmă, natura, de asemenea, nu este o ştiinţă. Natura este o reţea de conexiuni dintre noi.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 2/4/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed