Atunci când Cabala captează o persoană

Întrebare: Dacă metoda Cabala ne ridică deasupra problemelor, atunci o persoană este ca şi cum ar evada de pe pământ şi ar pluti în nori, oprindu-se să mai rezolve problemele sale la nivel corporal?

Răspuns: Nu, asta se întâmplă numai la început, atunci când persoana descoperă metoda.

Dintr-o dată, ea întâmpină ştiinţa, oamenii, cărţile şi profesorul – întregul sistem care explică modul în care totul este aranjat în lumea noastră. Unii oameni sunt atraşi exact de acest lucru, alţii sunt atraşi de oportunitatea de a se ridica deasupra problemelor lor şi să intre în diferite stări, un al treilea grup vrea să înţeleagă ce este viaţa şi moartea, un al patrulea grup vrea să descopere ce se întâmplă cu sufletele şi cu incarnările lor şi aşa mai departe.

Cu alte cuvinte, oamenii obişnuiţi au multe întrebări care sunt rezolvate atunci când întâlnesc Cabala. Când aceasta captează o persoană, ea poate chiar şi să-şi abandoneze familia, munca şi orice altceva. Este necesar să acţionăm cu precauţie aici, deoarece descoperirea unui asemenea sistem uluieşte oamenii.

Aşadar, Cabala nu este revelată în fiecare generaţie sau fără un motiv. Totuşi, în generaţia noastră, ea poate fi revelată, deoarece umanitatea a trecut prin multe stări diferite şi, în practică, umanitatea cu greu poate fi surprinsă de ceva.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 12/17/17

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed