Auziţi invitaţia Creatorului

Întrebare: Când aude cineva invitaţia de la Creator: “Vino la Faraon”?

Răspuns: Omul aude o asemenea invitaţie atunci când începe să fie un partener cu Creatorul, se gândeşte bine la El, înţelege că tot răul este revelat numai pentru ca el să poată să se corecteze şi să se construiască pe el însuşi.

Atunci omul are nevoie în mod simultan de Creator şi să devină partenerul Lui, iar amândoi fac aceeaşi treabă, deoarece în orice stare omul este deja pregătit să reveleze Creatorul în tot ceea ce se întâmplă cu el – în interiorul lui şi în lumea din jurul lui.

Când i se întâmplă ceva, el realizează că, Creatorul o face şi apoi el imediat se întoarce spre El, se roagă, plânge, râde, urlă, nu contează în ce mod o face. El vrea doar să reveleze această problemă împreună cu Creatorul şi să o rezolve.

Se pare că de fiecare dată Creatorul îi revelează o stare omului, El îl invită să-I fie partener. De asemenea, dacă omul răspunde corect la această invitaţie, atunci el este în contact constant cu Creatorul, îşi doreşte să Îl recunoască înainte, în tot ceea ce i se întâmplă şi numai să rezolve aceste probleme cu El, problemele pe care însuși Creatorul le-a creat pentru el.

Omul nu face nimic, ci doar sse foloseşte de aceste probleme ca să ceară Creatorului să i le rezolve.

Este complicat şi necesar să ştie cum s-o facă în conformitate cu principiul: “doctorului i s-a dat permisiunea să vindece”. Noi trebuie să lucrăm cu aceste instrumente ale acestei lumi şi cu mijloacele Creatorului. Abordarea corectă contează cel mai mult. Eu încerc să găsesc Creatorul în tot ceea ce este legat de mine şi să înţeleg că El face totul, că el îmi prezintă tot timpul probleme.

Mai mult de atât, după recunoaşterea şi clarificarea că problema vine de la Creator, eu Îi cer să se ocupe de ea. Cu cât ader mai mult la Creator, cu atât mai mult simt că El se ocupă de problema respectivă.

Totuşi, în acelaşi timp, eu trebuie să rezolv această problemă la nivel material. Ea devine ca o vizită la doctor. În multe cazuri noi mergem la doctor, plătim bani, luăm medicamente şi le punem pe dulap fără să le folosim. Până la urmă, noi deja am primit un leac de la Creator.

Din conversaţia din Islanda 5/18/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed