Avantajul luminii din întuneric

260.01Întrebare: Spui că noi atingem Creatorul în senzațiile noastre prin conexiunea noastră. Încerc să țin cont de cele două principii „nu există nimeni în afară de El” și „bunul care face bine”.

Dar cu cât mă apropii mai mult de aceste două principii, văd o realitate plină de întuneric, de parcă m-aș afla într-o gaură neagră. Cum pot ajunge din acest întuneric la o stare plină de gloria Creatorului?

Răspuns: Sentimentul de întuneric este o stare minunată; adică nu ai nicio dorință de dăruire, iubire și legătură cu ceilalți. te inteleg bine.

Dar, în același timp, din această proprietate inversă, poți să simți și starea opusă, inversă. Deci imaginează-ți-o.

Faptul că simți egoism înseamnă că deja începi să percepi creația, ceea ce a creat Creatorul. El nu a creat altceva decât egoism. Iar tu, din această stare, pe care începi să o percepi, poți ajunge la ceva opus: „Ce înseamnă „reversul Lui””?

Așa se spune: „Manifestarea luminii din întuneric”. Avantajul luminii din întuneric, măreția luminii din întuneric. Așa că mergi înainte.

Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/6/22, „Apropierea Creatorului prin rețeaua de conexiuni dintre noi”, Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: