Avantajul Mamei

Intrebare: Spui ca in actualele circumstante, avem nevoie de ajutorul femeilor. Ce forta este aceasta, fara de care nu vom reusi sa ne descurcam?

Raspuns: Cineva a spus odata ca in spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie. Aparent, cu cat este mai mare succesul, cu atat este mai mare contributia femeii.

Deci, as vrea sa cer tuturor femeilor, a caror barbati studiaza cu noi si celor singure, sa le arate barbatilor ca asteapta de la ei unitate si conexiune. Lasati-i sa vada marea anxietate referitoare la problemele existente care va preocupa astfel incat sa ne ridicam peste starea curenta si sa o corectam.

Fiecare femeie trebuie sa arate asta. Si desigur in familie efectul este asigurat cand barbatul simte ca femeia asteapta reale actiuni spirituale de la el.

Este important ca fiecare femeie sa faca acest efort. In fond, femeile au un talent special care le ingaduie chiar fara cuvinte sa ii trezeasca pe barbati si sa ii indrume in directia corecta. Aceasta proprietate o au si mamele.

Barbatul nefiind capabil sa nasca, ramane cumva un „copil” si de aceea are tendinta opusa- sa asculte. Deci, noi barbatii avem nevoie cu adevarat de suportul femeilor.

Intrebare: Prin natura sa, o femeie are o nevoie caracteristica. Catre ce ar trebui indreptata aceasta?

Raspuns: Lumea este in criza si aceasta criza trebuie corectata prin unitate. In primul rand, ne unim in grupuri, apoi in oamenii lui Israel, in „teritoriul” de unde vine Lumina care Reformeaza si apoi in intreaga lume. Ar trebui sa avem grija ca aceasta corectie sa se raspandeasca in aceasta ordine. Sotia cere asta de la sotul sau si in general, fiecare femeie de la fiecare barbat, cu grija dar cu perseverenta. Ele stiu cum sa faca asta………..

Din partea a 4 a Lectiei Zilnica de Cabala 12/08/2012, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: