Avem nevoie de un „Minister al fericirii” pentru a fi fericiți?

630.2Întrebare: În Dubai a a fost înființat un Minister al Fericirii. Este condus de o femeie al cărei rol este de a dezvolta un program pentru a face fericiți oamenii care locuiesc în Emiratele Arabe Unite.

În afară de tine, care vorbești despre asta tot timpul, este poate prima întruchipare reală a ideii unui guvern adecvat căruia îi pasă de fericirea oamenilor. Cu toate acestea, întrebarea este, ce vor ei să spună mai exact prin fericire?

Spune-mi cum sunt combinate cu asta ideile, articolele, cărțile tale, care vizează în primul rând educația populației din Israel, precum și a evreilor din întreaga lume?

Răspuns: Sincer să fiu, nu cunosc planurile Ministerului Fericirii. Ar fi interesant să mă familiarizez cu ele. Dar sunt sigur că avem un program complet diferit.

Prin fericire înțelegem atingerea unei legături reciproce care să-i conducă pe oameni să se iubească unii pentru alții, adică la împlinirea poruncii biblice „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Cu toate acestea, ar fi bine să se creeze un astfel de minister. 🙂

Întrebare: Când vorbești despre lumea spirituală și despre faptul că scopul este atingerea unui sentiment de spiritualitate, nu contrazice acest lucru o viață fericită într-un corp fizic pe Pământ?

Răspuns: În niciun caz.

KabTV „Conversații, Israel și impactul său asupra lumii” 18.11.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: