Bărbat și femeie: o completare spirituală reciprocă

565.01Întrebare: Putem spune că astăzi o femeie neagă subconștient rolul bărbatului, deoarece un bărbat nu își îndeplinește scopul?

Răspuns: El nu împlinește cel mai firesc lucru – să ofere unei femei ceea ce cere ea. Ea cere de la el ca să se dezvolte între ei un parteneriat spiritual, pe lângă un parteneriat fizic.

Dacă deschid împreună o carte cabalistă și încep să atingă starea superioară, lumea superioară, vor ajunge la o unitate uimitoare la care nu se poate ajunge în nicio altă combinație.

Dacă un bărbat și o femeie sunt conectați spiritual unul cu celălalt, ei pot realiza multe. Faptul este că sunt părți opuse ale aceluiași suflet, ale aceluiași vas. Prin urmare, atunci când apare o astfel de conexiune între ei, li se oferă o oportunitate minunată de a atinge lumea spirituală.

Deși în timpul istoriei noastre acest lucru nu a avut loc prea des, în acele rare cazuri care au existat, aceasta a dus întotdeauna la rezultate foarte semnificative.

Sper că, din cauza dificultăților prin care trece acum familia modernă și umanitatea, vor înțelege că unirea corectă dintre părțile masculine și feminine ar trebui să ducă la adevărata lor realizare, adică să nu trăiască ca animalele, doar să se împerecheze și să aibă copii sau să trăiască viața singuri. La urma urmei, în niciun caz nu vedem rezultatul real al existenței noastre.

Rezultatul real este o adeziune spirituală în loc de una fizică. Dacă înțelegem că prin conexiunea spirituală dintre părțile masculine și feminine care se completează reciproc, este posibil să dezvăluim o dorință comună, un Kli(Vas) real, atunci Creatorul va fi revelat între ei, așa cum se spune: „Un bărbat și o femeie și revelarea Creatorului între ei”.

Dorința comună este construită pe combinația internă a acestor două părți ale creației.

Sper că în următorii ani o astfel de nevoie va fi dezvăluită în societate în mod egal de la femei și de la bărbați. Va fi construită pe concesii reciproce, atunci când unul se anulează în raport cu celălalt.

Atunci vor descoperi cât de complet converg intern în contact unul cu celălalt, iar în contactul în sine apare un adeziv, care este Creatorul, o calitate care se dezvăluie între ei.

Din KabTV “Prim-plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: