Bărbați și femei: o garanție pentru o uniune de succes

632.1Întrebare: Cum pot femeile influența bărbații prin dorința lor, astfel încât să atragem lumina superioară și să facem cu adevărat această muncă?

Răspuns: Influența unei părți a vasului  nostru asupra altuia curge nu prin contacte fizice, ci prin contacte spirituale. Putem studia în locuri diferite și să nu fim în contact fizic, ci să ne influențăm reciproc.

Nu este nevoie să întreprindem acțiuni comune. Acestea sunt necesare în diseminare, dar procesul spiritual nu necesită o conexiune fizică directă în grup, ceea ce ne poate distrage de la urmărirea corectă a Creatorului.

Întrebare: Și care este modul corect de a ne influența reciproc corect în munca spirituală?

Răspuns: Trebuie să ne dorim să ne ajutăm reciproc și, atunci când dorim asta, nu are nicio importanță dacă este vorba de un bărbat sau de o femeie. Este dezvăluită dincolo de orice diferență de gen. Este pur și simplu o dorință pentru Creator.

Un bărbat nu va înțelege niciodată ceea ce este dezvăluit într-o femeie ca parte a naturii sale, iar ea nu va înțelege niciodată ceea ce este revelat într-un bărbat. Dar ne conectăm ca unul în Creator, motiv pentru care se spune: „Un bărbat și o femeie, dacă sunt răsplătiți, Şechina  [Divinitatea] este între ei”.

Pentru a atinge uniunea corectă între noi, trebuie să ne conectăm prin Creator. Creatorul este între noi și este sursa noastră comună. Numai prin El putem fi conectați corect și permanent. Este garanția unei uniri de succes atât între bărbați, între femei, cât și între bărbați și femei.

Din KabTV “Bazele Cabalei” 2/13/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed