Bărbații și femeile se completează reciproc

632.3Întrebare: Există intuiție feminină în Cabala? Dacă da, cum o influențează Cabala și cum o ajută să se dezvolte?

Răspuns: Bineînțeles că există. În lumea noastră, o femeie este mult mai aproape de natură. Ea este mai realistă în legătură cu totul decât un bărbat care rămâne un copil până la sfârșitul vieții sale.

Datorită faptului că femeia trebuie să nască și să educe copii, ea primește într-un fel de la sistemul superior, de la Creator, funcțiile Sale: nașterea, dezvoltarea următorului nivel al naturii, a următoarei generații.

Prin urmare, în lumea noastră, o femeie este mai matură și mai realistă decât un bărbat. Dar, pe de altă parte, acest lucru este compensat la bărbați prin niște proprietăți pe care femeile nu le au.

Cred că, în principiu, grupurile separate de bărbați și de femei existente se completează reciproc. Prin urmare, nu este necesar să punem presiune asupra nimănui, ci să îi lăsăm să se dezvolte liber.

Noi suntem doar prima generație a dezvoltării deschise a Cabalei în lume. Prin urmare, trebuie mai întâi să studiem acest fenomen pe noi înșine, iar apoi se va manifesta și vom învăța cum să continuăm.

Din „Videoconferința” de la KabTV 28/07/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed