Bărbatul și femeia – magnetismul dintre ei, partea 1

Întrebare: De unde apare forța de atracție a magnetismului dintre un bărbat și o femeie, care se trezește între ei de la o vârstă foarte fragedă ?

Răspuns: Universul nostru a început să se dezvolte aproximativ acum 14 miliarde de ani că rezultat al Big Bang – ului, care a creat un loc complet nou, o nouă creație, care nu exista în trecut.

Materia a început să se formeze din două particule iniţial opuse : una pozitivă și una negativă, un plus și un minus.

Plusul reprezintă masculinul și minusul femininul. Unul nu poate exista fără celălalt. Probabil, în prima particulă, care a servit ca prototip pentru întreagă materie, plusul și minusul existau împreună.

După asta, minusul și plusul s-au împrăștiat mai mult și mai mult și au creat între ei compuși mai complexi, electronii și protonii. Din întâlnirea și colaborarea lor s-au născut toate elementele de bază ale tabelului periodic care numără în prezent aproape 120 de elemente.

Din aceste elemente au fost create obiectele mai mari, acumulările de gaze, obiectele solide și planeta Pământ, unde această colaborare a plusului și minusului s-a dezvoltat mai departe. Atomii s-au combinat în molecule și în cristale. Moleculele au devenit organice, vii, adică conțineau în ele programul lor de dezvoltare.

Arta conectării plusului și minusului a evoluat de la mineral la stadiul vegetal și, apoi, la nivelul animal și, în cele din urmă, la nivelul uman. Legătură dintre minus și plus, dintre particulele masculine și feminine din natură, a devenit incredibil de complicată.

La nivelul mineral, substanțele sunt clasificate în funcție de numărul de particule negative și pozitive și a valențelor lor. Și mai mult chiar, după aceea, substanțele minerale s-au dezvoltat în plante care cresc din soluri minerale capabile să ofere ele însăle viață și dezvoltare : toată dezvoltarea are loc prin conectarea plusului și minusului în funcție de un anumit program.

Fiecare creatură are un program intern, precum un calculator care creează în interiorul lui legături din ce în ce mai complicate.

Din acest motiv, planta crește și continuă să trăiască ; altfel ar fi fost moartă. Relațiile dintre două “genuri”, plus și minus, este foarte complexă la plante. Iar aceste legături nu există doar în interiorul fiecărei plante, ci și între ele.

Legăturile dintre flori este făcută cu ajutorul păsărilor și a insectelor, care conectează plusurile și minusurile. Nu sunt doar atomii și moleculele, ci sunt o legătură specială de substanțe chimice și biologice care sunt, de asemenea, divizate între “masculin” și “feminin”.

Evoluția plantelor continuă până se ajunge la nivelul animal, unde există o mare diferență între masculin și feminin. Relatii speciale apăr între ele în funcție de sezon. Este o cultură întreagă a relațiilor, chiar dacă este controlată de instincte.

Omul, ca ultima formă a dezvoltării animale, a creat o cultură specială, educație, mediu și societate umană. Prin urmare, se ridică deasupra lumii animale și îi este superioară. În umanitate există relații foarte complexe între minus și plus, între bărbat și femeie, care își trăiesc viață împreună.

De-a lungul istoriei un bărbat și o femeie au creat împreună o familie de foarte mult timp, deoarece au nevoie unul de altul pentru a-și crește copiii, fapt ce necesită o perioadă mai mare de timp. La urmă urmei, cu cât sunt mai dezvoltate creaturile, cu atât necesită mai mult timp pentru dezvoltare.

O mare diferență este evidentă între interactionarea particulelor elementare pozitive și negative și care reiese în timpul creației universului și între lucrurile care se întâmplă între oameni. Chiar ni se pare că persoana are liberul arbitru și că poate adauga ceva programului de dezvoltare prin determinarea comportamentului său interior, în mod special în legătură cu relațiile dintre sexe.

Dar, de fapt, nu adăugăm nimic programului naturii. Precum un animal, o plantă sau o piatră, omul se supune instinctelor sale naturale și se comportă conform programului instalat în el sau ea, care se manifestă și îi conduce către scopul final.

Din emisiunea de pe Kab TV „O viaţă nouă” din 05.04.2016

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed