Beneficiile comunicării verbale

Întrebare:  În procesul de comunicare, cercetătorii spun că aproximativ 80% din informații sunt distorsionate, deoarece fiecare le înțelege în felul său. Există metode pentru a evita denaturarea acesteia?

Răspuns:  Acest lucru este posibil numai dacă ne ridicăm deasupra egoismului și încercăm să percepem informațiile în același mod în care o fac alții.

Întrebare:  De ce înțelepții antici au transmis verbal informațiile? La urma urmei, ulterior a fost foarte mult denaturat.

Răspuns:  Nu, acest lucru nu este adevărat. Dimpotrivă, este necesar să-l exprimăm. Înțelepții au transmis informații verbal, deoarece, făcând acest lucru, și-au forțat elevii să se apropie de ei, să-i pătrundă, să fie ca un întreg comun.

Când a avut loc așa-numita descendență a generațiilor și elevii nu au mai întrebat cum să se conecteze și să fie în adeziune cu profesorul lor, au început să perceapă informații prin minte și nu prin simţiri comune. Prin urmare, au început să înregistreze. Apoi au apărut înregistrări, magnetofoane și alte instrumente de înregistrare. Obiceiul de a înregistra nu a venit din dezvoltarea tehnologiei, ci din faptul că am devenit mai tăcuţi în sentimentele noastre.

Din KabTV “Calitati administrative”7/24/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: