Binele și răul sunt un singur sistem

Întrebare: Focarul acestui virus nu numai că este atât de rapid încât a acoperit țările și continentele, dar a împărțit lumea într-un mod foarte dur și foarte precis, în ceva care nu era atât de clar vizibil înainte.

Lumea este împărțită în săraci și bogați. Bogații își pot permite case separate, o insulă separată, iar săracii, care nu își pot permite nimic, sunt obligați să iasă, să-și scoată copiii la plimbări, le este frică de tot.

Lumea este împărțită în cei care au păreri rasiste care inundă acum Internetul și cei care scriu pe Facebook: „Suntem gata să venim la tine. Sună doar, vom veni. Persoanele în vârstă, nu părăsiți casele voastre, vă vom aduce mâncare, vă vom oferi ajutor ”, etc.

Adică lumea este foarte împărțită. Cumva virusul ne-a arătat cine suntem. A apărut astfel încât să vedem ce suntem acum?

Răspuns: Aceasta este identificarea interferențelor, identificarea defecțiunilor din sistemul general în care ne aflăm. Prin urmare, trebuie să vezi cât de conectat ești cu ceilalți. Trebuie să fim toți într-un singur sistem al sufletului.

Comentariu: Spui: „Trebuie să ne conectăm”. Și nu dorim nicio conexiune.

Răspunsul meu: Prin urmare, acest lucru ni se arată astfel încât să știm cu adevărat în ce stare ne aflăm.

Întrebare: Ce pași mai avem de făcut?

Răspuns: Niciunul! Ne aflăm chiar în ultima etapă a unei corecții universale. Dacă suntem uniți unii cu alții, înțelegem, ne străduim pentru asta, asta este totul, nu mai este nevoie de nimic! Toi virușii vor fi numai în beneficiul nostru. Tot ce este rău se transformă în bine.

Comentariu: Este bine, dacă este așa. Între timp, continuăm să suferim.

Răspunsul meu: În caz contrar, noi egoistii nu putem fi reglați, doar către fericire cu un băț. Vezi cum oamenii sunt încăpățânați, ce își imaginează astăzi. Uitați-vă la ce se face pe Internet, la câtă ură se aruncă unul peste altul, cum se lovesc reciproc, cum acționează. Toate acestea trebuie să înțelegem acum, să le justificăm, să le corectăm și să construim punți de înțelegere reciprocă peste toate contradicțiile.

Întrebare: Cum pot justifica pe cineva care mă urăște? În sensul că: „Nu, nu înțelege, este ca un copil”, cum spui tu?

Răspuns: Explicăi-i treptat ce explicăm mereu. El nu merge nicăieri. El va înțelege că natura îl obligă să facă acest lucru. Este minunat, ca un copil mic, care se târăște în fața mamei sale. Și când simte că se confruntă cu natura, înaintea soartei, atunci nu mai sunt toate aceste oportunități de a înflori, și vine timpul adevărului.

Întrebare: Ați putea explica ceva unuia urăște?

Răspuns: Nu am nicio ură pentru ei. Ei simt ură față de mine mine, da, dar eu nu. Și îi enervează. Aceștia sunt puși brusc într-o astfel de stare: „Cum este că îl urâm, dar el nu ne urăște?”

Dar, de fapt, nu pot să-i urăsc, deoarece înțeleg, sunt forțe ale naturii. De ce aș urî natura? Ele ne arată pur și simplu proprietățile negative ale naturii, care încă nu a atins perfecțiunea, corectarea reciprocă. Și, prin urmare, în înțelegerea mea nu există rău pe lume. Răul se manifestă numai în măsura și în forma în care îl pot echilibra cu binele.

Comentariu: Adică nu susțineți această frază, așa cum spun ei de obicei: „Așa că răul dispare din lume.”

Răspunsul meu: Nu va dispărea niciodată. Poate fi corectat, compensat numai de bine.

Întrebare: Pentru asta a apărut?

Răspuns: Da. Dacă nu ar exista răul, atunci nu ar exista lume, nu am exista pentru că toți suntem în rău. După cum spune Tora

Întrebare: Acest lucru se aplică oamenilor, dar acest lucru se aplică la un virus care practic nu este rău?

Răspuns: Un virus este doar un indicator al stării noastre necorectate. Este de vină pentru ceva? Aceasta este o particulă biologică mică. Ca în computerul tău apare brusc un fel de piedică, un fel de mic program care te deranjează în ceva. Dar vă indică o defecțiune și, în acest fel, poți corecta programul general.

Întrebare: Deci, faptul că virusul arată o astfel de stratificare a societății este de fapt bine pentru noi să vedem și să ne speriem în cele din urmă și să dorim să împiedicăm acest lucru?

Răspuns: Trebuie să-ți fie frică, deoarece altfel nu vei scutura o persoană egoistă. Ea trebuie să fie scuturată.

Dar sunt pentru ca oamenii să ajungă la această idee foarte repede într-un mod normal, calm și ar lucra asupra lor și ar face posibilă instituirea unui sistem de echilibru reciproc. La urma urmei, natura este construită pe un echilibru general al proprietăților și forțelor negative și pozitive. Și, prin urmare, este imposibil fără viruși, imposibil fără ură. Dar toate acestea trebuie să fie echilibrate. Natura vrea să trăim în echilibru, cu o înțelegere atât a binelui, cât și a răului.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV, 23/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed