Blamare, Judecare si Iertare

Intrebare: Inca nu inteleg, cum poate omul sa blameze totul, cand Nu Este Nimic In Afara de El? El predetermina totul, deci cum se poate sa critici totul din aceasta lume? In plus, pe calea de a incerca sa cred ca nu exista decat El, nu este daunator pentru o persoana, sa critice tot ceea ce este in jurul lui, fiindca acestea, se spune, ca sunt doar o reflectare a lui insusi?

Raspunsul meu: Egoismul a fost creat pentru a fi schimbat, in timp ce orice altceva a fost creat pentru a fi utilizat in forma sa originala.

Intrebare: Daca ar fi sa respect, fara judecata si de a trai fiecare moment cu iubire si compasiune, in lume ar inceta sa existe suferinta?

Raspunsul meu: Nu, nu este suficient. Trebuie sa adaugam similitudinea cu Forta Superioara, in acest lucru, pentru ca numai atunci vom realiza adevarata iubire in locul unei iubiri imaginare. Aceasta este singura modalitate prin care toate necazurile vor inceta sa existe.

Intrebare: Din tot ce am citit de la tine despre Kabbalah, nu am mai auzit nicio discutie despre iertare a unei alte fiinte umane. Eu conduc un grup evreiesc  de sprijin si suntem  concentrati pe iertare. Simt acest lucru, ca fiind foarte important pentru sanatatea spirituala. As dori sa stiu ce crezi despre asta.

Raspunsul meu: Atunci cand o persoana este mai presus de aceasta lume, acolo nu este nevoie de a ierta pe nimeni pentru ca el nu ia in considerare resentimentele.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: