Bliţ de sfaturi Cabala 2

Întrebare: Senzaţiile spirituale sunt în mine, în sufletul meu. Unde este aici conexiunea cu alţi oameni?

Răspuns: Nu poţi să simţi lumea superioară, câmpul comun numit Creator, dacă nu ajungi la El prin perceperea celorlalţi ca pe tine însuţi. Nu vei avea un senzor prin care să simţi starea superioară.

Întrebare: Există un proces invers al corectării dorinţei? Omul cu dorinţe necorectate, care ajunge la un grup și care şi-au corectat sufletul, poate coborî nivelul acelui grup?

Răspuns: Desigur, trebuie să îl acceptăm şi să începem să îl atragem către noi, deoarece toată lumea care ajunge la grup are dreptul de a fi încorporată în acel grup. În acelaşi timp, putem să împărţim grupul în studenţi mai vechi sau mai noi şi, gradual, să aducem nivelul studenţilor noi la nivelul celor mai vechi. Acesta este modul de avansare.

Întrebare: Să faci o realitate nedistorsionată înseamnă să nu pui nicio etichetă?

Răspuns: Da, adică să nu participi la ea.

Atunci când obţin atributul dăruirii, mă gândesc cum să fac bine altora pentru a le umple dorinţele. Nu mă includ în asta, doar tânjesc să le dau ceea ce vor. În acest caz, lumea superioară mă primeşte fără nicio problemă sau obstacole şi eu sunt încorporat în mod paşnic în ea.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 27.11.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: