Bliţ de sfaturi Cabala 1

Întrebare: Omul are un corp fizic. Sufletul are un corp?

Răspuns: Corpul sufletului se numeşte dorinţa de a dărui.

Întrebare: Este posibil să nu fim confuzi legat de faptul că toate cuvintele şi toată realitatea se află în mine şi că sentimentul meu este că totul se află în exteriorul meu?
Răspuns: Este imposibil, asta o poţi face doar dacă începi să simţi realitatea superioară. Între timp este o întrebare pur psihologică.

Întrebare: Odată ce obţinem această lume egoistă, corporală, ne amintim de starea iniţială, spirituală, dacă ea deja a existat?

Răspuns: Nu, nu ne amintim. Putem doar să ne imaginăm şi să ne-o descriem, nimic mai mult. Totuşi, nu este nevoie de asta. Trebuie să avansăm şi nu să ne adâncim în trecut.

Întrebare: Poţi să dai un exemplu concret de iubire şi dăruire în sensul spiritual al lumi?

Răspuns: Conectează-te cu prietenii în grup în asemenea măsură în care să îi simţi ca un singur întreg şi, în acelaşi timp, încetează să te mai simţi pe tine însuţi. Aceasta este o senzaţie spirituală. Nu are rost să cauţi acţiuni spirituale în afara grupului şi în afara prietenilor.

Întrebare: Cum se schimbă realitatea atunci când încep să văd munca forţei superioare prin mine şi gândurile celor din jurul meu, cu ajutorul înţelepciunii Cabala?

Răspuns: Atunci când te conectezi cu forţa superioară, începi să înţelegi cum trebuie să îi dărui şi te concentrezi pe scop în mod conştient pentru a schimba realitatea corporală. În acelaşi timp, tânjeşti să obţii o asemănarea totală şi o echivalenţă cu singura forţă superioară de conducere, astfel încât tu şi acea forţă deveniţi un întreg. Asta reprezintă corectarea omului.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 27.11.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: