Blitz de sfaturi Cabala – 1/24/16

Comentariu: Poți găsi informații pe internet care spun că un șnur roșu este un talisman evreiesc cabalist care poate proteja o persoană de invidie și de rău.

Răspuns: Un șnur roșu nu are nici o legătură cu Iudaismul sau cu religia, și cu siguranță nu are legătură cu înțelepciunea Cabala. Nu știu de unde vine ideea aceasta. Cred că este o invenție da faimosului Institut Berg care intenționează să profaneze înțelepciunea Cabală și să vândă orice pot: „apa sfinţită”, șnururi roșii și alte accesorii „cabalistice”.

Întrebare: Există oameni care nu pot fi corectați?

Răspuns: Pe scurt, da. Aceștia sunt oamenii care nu pot percepe realitatea pe deplin. Sunt oameni care se nasc detașați de realitate și care o percep diferit de felul în care o percepem noi, astfel, înțelepciunea Cabala nu este potrivită pentru ei.

Întrebare: Ce părere are înțelepciunea Cabală de intuiția feminină? Există?

Răspuns: Înțelepciunea Cabala întâmpina cu bucurie femeile care au intuiție puternică dar și pe cele care nu o au, însă asta nu are legătură cu înțelepciunea Cabala.

Întrebare: Au fost cabaliști Spinoza, Leibnitz și Newton?

Răspuns: Nu.

Întrebare: Ce spune înțelepciunea Cabală despre infidelitatea unui bărbat?

Răspuns: Este manifestarea obișnuită a comportamentului animalic.

Întrebare: Cum privește înțelepciunea Cabala inteligența artificială? Care sunt beneficiile acesteia?

Răspuns: Este o inteligență mecanică care prin calcule poate să se asemene sentimentelor umane într-o oarecare măsură. Pe de altă parte, nici o masinărie nu poate recrea atributele cabaliste de a percepe lumea superioară pentru că se bazează pe calitatea dăruirii.

Întrebare: În ce fel este diferit un Cabalist de un profet?

Răspuns: Profetul este o persoană care este direct conectată la forța superioară. Este o calitate specială a sufletului. Poți deveni profet, dar pentru a face asta trebuie să dobândești un nivel special la care să simți conexiunea cu Creatorul la nivelul unui profet.

Din emisiunea de Cabala în limba rusă din 24.01.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: