Blitz de sfaturi Cabaliste – 12/30/18

Întrebare: Ce este „un moment”?

Răspuns: Un moment este o închidere, punctul de Zivug de Hakaa (cuplarea prin lovire), adică punctul de contact al intenției Creatorului cu creatura și a intenției creaturii cu Creatorul. Când are loc acest contact reciproc dintre ei: eu cu El și El cu mine, atunci acest contact particular este numit „un moment”.

Întrebare: Un ciclu complet al stărilor spirituale este numit un an. Din ce este făcut un an?

Răspuns: Un an fizic cuprinde un ciclu complet al Pământului, al Lunii și al Soarelui, atunci când ele termină revoluția lor fizică. Este posibil să se calculeze cât timp ia fiecare din aceste cicluri și cum se raportează intre ele. Asta este astronomia.

Întrebare: În conformitate cu ce timp ar trebui să ne măsuram viețile într-un mod adecvat?

Răspuns: Cu timpul interior. Fă-o așa încât să fii direcționat tot timpul spre Creator. Noi învățăm asta din cartea Shamati și din alte articole. Dacă faci asta, iți vei realiza cu adevărat viață.

Întrebare: Ignoranța și nerespectarea legilor timpului, cum ne influențează viața noastră fizică sau spirituala, cursul și dezvoltarea ei?

Răspuns: Acesta este un sistem întreg, în care conducerea superioară te împinge mai mult sau mai puțin, în funcție de eforturile tale. În plus, depinde, de asemenea, de structura sufletului tău, cât de mult poate și trebuie să participe la realizarea și corectarea restului de suflete. Asta nu este ușor!

Întrebare: De ce timpul este compresat de mii de ori într-un congres, iar trei zile sunt ca ani de zile „compresați”?

Răspuns: Nu timpul este compresat, ci intensitatea percepției se mărește. Ce percepi în timpul unui congres este echivalentul cu un an întreg de studiu. Asta este natural!

Din lecția de Cabala în limba rusă 12/30/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed