Blitz de sfaturi Cabaliste – 3/31/19

Întrebare: Este posibil să accelerăm atingerea lumii superioare, fără să așteptam 20 de ani și să ieșim mai devreme la Lumină?

Răspuns: Cu siguranță; se poate întâmpla chiar astăzi! Depinde de tine, de abilitatea ta de a te raporta la lume, la Creator, în mod corect.

Întrebare: Cum pot să înțeleg că mă aflu pe calea care duce la Creator?

Răspuns: Este în conformitate cu nivelul unității cu prietenii tăi.

Întrebare: De ce anumiți oameni, care sunt implicați în înțelepciunea Cabala, suferă în lumea fizică precum oamenii obișnuiți? Ar putea ca ei să simtă altfel?

Răspuns: Nu. De ce să nu sufere? Dacă o persoană care a început să studieze înțelepciunea Cabala ar înceta imediat să sufere și dacă ceva bani i-au fost transferați în contul său bancar, cu bucurie s-ar implica în munca spirituală, dar nu ar mai fi muncă spirituală.

Întrebare: Este posibil să se ceară egoism material adițional dacă cineva nu are o dorință să-și facă o familie sau să lucreze?

Răspuns: Nu. De ce să ceri egoism material adițional? Este posibil să se ceară caracteristici spirituale adiționale. Trebuie doar să te strădui să mergi înainte.

Întrebare: Dacă toate posibilitățile din lume sunt regăsite în mine, rezultă că totul depinde doar de mine?

Răspuns: Cu siguranță; totul depinde doar de tine. Creatorul face totul, dar numai în conformitate cu instrucțiunile unei persoane, așa că nu pot fi plângeri împotriva Creatorului. Vei primi ceea ce ceri.

Întrebare: Care este mecanismul care te ajută să determini cantitatea de informație pe care o dai?

Răspuns: În general, eu simt ce informație este necesară pentru studenții mei. Mai mult de atât, acesta este de asemenea un nivel comun, fundalul general. Ceea ce vreau să spun, este că dacă astăzi dintr-o dată ai veni la lecție și te regăsești în acest grup, eu nu am să mă refer la tine, ci la acei oameni care sunt aici de nu mai puțin de doi ani. Pentru mine ei sunt consumatorii.

Din lecția de Cabala în limba rusă, 3/31/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: