Blitz de sfaturi Cabaliste

Întrebare: Ce este inteligentă spirituală?

Răspuns: Este o minte care este direcţionată doar spre a îi beneficia pe ceilalţi.

Întrebare: Ce este în puterea unei persoane atunci când se ridică de jos spre spus?

Răspuns: Absolut totul! De asemenea, tot ceea ce este necesar pentru el este primit de sus.

Întrebare: Cum ştii peste ce anume ai trecut: un pas, sau un întreg circuit?

Răspuns: Un nivel este o urcare la următorul nivel calitativ de dăruire şi iubire, în timp ce un întreg circuit acolo este o mişcare a zece Sefirot care îşi reînnoiesc dorinţa şi încep o nouă naştere.

Întrebare: În această lume dacă tu nu controlezi, atunci eşti controlat. Sunt doar două posibilităţi: să controlezi, sau să fii controlat?

Răspuns: În această lume este posibil să controlezi întreaga lume!

Întrebare: Dacă  ne dezvoltăm ieșind în lumea spirituală, este posibil să atragi Lumina Creatorului către o altă persoană, care nu poate să facă asta?

Răspuns: Dacă poţi să incluzi în tine dorinţa lui, atunci vei atrage pentru el Lumina superioară. Dar ţine minte că dacă faci asta, tu îi ruinezi independenta dezvoltării. Nu ar trebui să îi faci temele pentru acasă ale unui copil – el nu v-a deveni mai deştept ca rezultat al acestui lucru.

Întrebare: Următorul nivel de conştiinţă, dobândirea unei naturi care este complet diferită de natura noastră, este o inteligenţă holografică, o gândire complexă. Asta înseamnă ca înţelepciunea Cabala învaţă logică?

Răspuns: Nu. Nici gândirea complexă, nici inteligenţă holografică nu au nicio legătură cu înţelepciunea Cabala. Aceştia sunt parametrii fizici; aş spune că sunt trucuri ale lumii noastre, nimic mai mult.

Întrebare: Ce este un semn al echilibrului optimal dintre spiritual şi corporal?

Răspuns: Un echilibru optim este creat atunci când o persoană depune un efort pentru a se susţine în această viaţă în condiţii normale şi îşi dedică restul timpului şi a energiei sale pentru diseminarea şi studiul înţelepciunii Cabala.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 3/18/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed