Blitz de sfaturi Cabaliste – 9/18/16

Intrebare: Sunt toate obstacolele pe care le intalnim doar in mintea noastra, ori sunt create de Creator?

Raspuns: Toate obstacolele sunt create de Creator pentru a ne ajuta sa avansam.

Intrebare: Creatorul este printre prietenii mei in adevarata realitate?

Raspuns: Creatorul este intre prietenii mei, dar nu in forma din care fac parte acum. Cand voi iesi cu adevarat din mine insumi si sa patrund in ei, voi descoperi Creatorul intre ei.

Intrebare: Ce atribute are nevoie cineva pentru a obtine adevarata realitate?

Raspuns: Doar atributele daruirii, o intentie de a darui.

Intrebare: Este iluzia temporara si realitatea fixa si eterna?

Raspuns: Realitatea corecta si adevarata nu e doar eterna, ci este dincolo de toate granitele, dincolo de tiparul timpului, miscarii si spatiului. Este pur si simplu Lumina Superioara.

Intrebare: Ce este corpul uman si este acesta real si nu imaginar?

Raspuns: Corpul se refera la dorinta. Real se refera la o dorinta cu o intentie de a darui. Imaginar se refera la o dorinta cu o intentie de dragul tau.

Intrebare: Va vedea toata lumea aceeasi realitate in atributele de daruire, in altruism?

Raspuns: Nu doar ca vor vedea aceeasi realitate, insa vor si participa in mod direct in ea; vor fi un singur suflet unit.

Intrebare: Cum te raportezi la civilizatiile dincolo de planeta noastra Pamant?

Raspuns: Nu o fac. Nu este nimeni acolo. Nu este viata nici aici, nici in alt loc, nicaieri cu exceptia lumii superioare.

Intrebare: O persoana care obtine perfectiunea va vedea si percepe totul in adevarata realitate? Se va vedea pe el insusi, corpul sau fizic ca o reflectie in oglinda?

Raspuns: Chiar daca ea este complet libera de intentia de dragul sau, ceea ce inseamna ca a atins cea mai inalta stare a corectie, corpul inca va mai exista in aceeasi forma in care este, deoarece corpul exista la nivelele mineral, vegetal si natura animala, in timp ce este corectat interior la nivelul uman. Acesta este motivul pentru care nu este reflectat in corp in niciun fel. Fizic, chiar si un mare Cabalist poate fi bolnav in timp ce omul cel mai primitiv ar putea fi sanatos.

Intrebare: Trebuie sa ne ridicam deasupra egoului nostru sau ar trebui sa-l corectam?

Raspuns: Corectia egoului este ridicarea deasupra lui. Este acelasi lucru.

Intrebare: Daca totul este Creatorul, tot ceea ce nu se aseamana Creatorului este o iluzie?

Raspuns: Nu, nu este o iluzie, insa poti spune ca este o iluzie in sentimentele noastre.

Intrebare: Cum pot determina ca sunt pregatit pentru a percepe Creatorul?

Raspuns: Daca ai o dorinta pentru asta, atunci tu deja ai si restul. Este asa, deoarece noi am stabilit grupuri, clase si am publicat multa informatie pe Internet. Totul este inaintea ta, totul este revelat.

Sunt foarte incantat ca am reusit sa stabilesc o asemenea fundatie in timpul vietii mele si sper ca va continua sa se dezvolte. Ai totul, inclusiv marele ajutor de la Creator; ai totul de la El. Tot ce iti trebuie este o dorinta si sa fi putin mai organizat.

Intrebare: De ce a fost ascunsa vreme de mii de ani o asa importanta informatie despre viata si perceptia realitatii?

Raspuns: Deoarece pana acum umanitatea nu a ajuns la crizele prin care trecem acum. Vreme de mii de ani umanitatea nu a fost complet coapta, in timp ce crizele actuale ne arata la ce nivel egoul nostru este finit si deja s-a epuizat pe sine.

Acum doar ne va ucide. Umanitatea s-a dezvoltat pana aproape acum 50 60 de ani, iar acum incepem sa ne pliem; acum noi doar ne omoram pe noi insine, scufundandu-ne in depresie, droguri, divorturi, lipsa locurilor de munca si razboaie. Egoul ne-a dezvoltat pana la un anumit punct unde am trait in dezvoltarea sa, iar acum am ajuns la faza finala. Acum trebuie sa ne inaltam la urmatorul nivel.

Urmatorul nivel este nivelul uman, “Adam” , ce vine de la radacina “pentru a se asemana – Adamah” din Ebraica, ceea ce inseamna asemanarea cu Creatorul. Aici trebuie sa ne dezvoltam la un nivel total diferit.

Asadar, trebuie sa incepem sa ne angajam in intelepciunea Cabala si cu calmitate sa intram in urmatoarea lume.

Din lectia de Cabala in limba rusa 9/18/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed