Blitz sfaturi Cabaliste – 1/13/19

Întrebare: Cum poate mediul corect să ajute la construirea unei legături familiale stabile şi puternice? Şi cum poate legătura familiei să întărească mediul?

Răspuns: Trebuie să învăţăm asta. Am avut multe conversaţii care se ocupă de acest subiect: cum să ne comportăm într-o familie, cum să echilibrăm relaţiile familiei. Este posibil să se găsească şi să se studieze totul în arhiva noastră.

Întrebare: Spui că viitorul va fi instabil. Cum ar trebui să înţelegem asta?

Răspuns: Asta este incorect! Eu spun că ar putea fi de nesuportat, dar poate de asemenea să fie normal, dacă înţelegem dinamicile dezvoltării noastre şi în ce manieră putem s-o corectăm.

Întrebare: Ce profesii şi experţi vor fi necesari în viitorul an?

Răspuns: În acest an, aproape toate profesiile vor fi necesare ca înainte, însă cu timpul va fi o revizie foarte serioasă a profesiilor.

Întrebare: Legalizarea drogurilor, sporturile şi smartphone-urile satisfac masele. Cum scăpăm de aceste capcane? Ce se va schimba acest an?

Răspuns: Nu ştiu! Este imposibil să schimbi ceva în societate, să o întorci la un anumit punct, fără educarea ei ca un întreg. Nu va funcţiona!

Întrebare: Umanitatea nu se joacă prea mult cu internetul şi cu tehnologia computerelor? Cât de mult trebuie să se mai dezvolte?

Răspuns: Este foarte bine că umanitatea „stă” pe internet, fiindcă va începe să înţeleagă oportunitatea comunicării unuia cu celălalt. Eu sper foarte mult ca în viitor acest sistem să înceapă să servească conexiunii generale dintre noi.

Întrebare: Majoritatea oamenilor sunt convinşi că sunt într-o conexiune excelentă cu ceilalţi şi că toţi ceilalţi sunt de vină. Cum este posibil să explicăm ce este conexiunea corectă?

Răspuns: Nu poţi face nimic, trebuie să explici. Atât de mulţi oameni, practic noi toţi ne justificam pe noi înşine şi credem că avem dreptate. Trebuie să ne gândim cum să explicăm că este un adevăr mai mare.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 1/13/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: