Blitz sfaturi Cabaliste – 8/21/16, Partea 2

Intrebare: Deseori mi se pare că sunt mișcat, ca și cum eu nu fac nimic. Este asta imaginația mea?

Raspuns: Este foarte posibil să ți se pară asta. Dacă studiezi serios Înțelepciunea Cabala, vei începe să simți cum se întamplă asta și unde, cum te controlează forța superioară și ce îți face în interior.

Intrebare: Ce sentimente experimentează un Cabalist? Primește placere din lumea noastră?

Raspuns: Un Cabalist experimentează sentimente de miliarde de ori mai mari decât o persoană obișnuită și chiar și dacă aceste sentimente sunt din lumea noastră, el le conectează la Creator.

Intrebare: Intuiția este, de asemenea, un produs al dorinței?

Raspuns: În Cabala nu este intuiție. Intuiția este lipsa cunoașterii, o absență a conștientizării în lumea noastră, pe care noi cumva o inventăm. În Cabala, Lumina umple o dorință cu precizie și o ghidează.

Intrebare: Se poate să dai un exemplu despre cum este posibil să atribui totul Creatorului?

Raspuns: Îți sugerez să citești constant articolele din cartea Shamati, în special articolul “Nu este nimeni în afară de El”, apoi cu siguranță vei începe să simți contactul cu forța superioară și vei ști cum este posibil să fi în interacțiunea reciprocă cu El.

Intrebare: Ce poți face dacă emoțiile te copleșesc și nu nu te poți întoarce la sursa lor?

Raspuns: Poți! Continuă să citești articolele din Shamati, dar cu seriozitate.

Intrebare: Cum este posibil să scapi de memoriile constante față de o fată? Cu excepția unui sentiment puternic de ură față de ea, nu mai rămâne nimic.

Raspuns: Asta nu o deranjează nici pe fată, nici pe tine. Îți spun din nou, studiază Înțelepciunea Cabala cu seriozitate și te va direcționa spre scopul corect.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 8/21/16

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: