Bucuria naşterii sau nefericirea părinţilor?

626Întrebare Noile cercetări arată că după nașterea unui copil părinții sunt mai puțin fericiți. Aproximativ un milion de părinți au fost intervievați. Părinții vorbesc despre dificultățile financiare, despre necesitatea unui apartament mai mare și a unei mașini mai mari, că copiii au nevoie de bani și așa mai departe.

Ce părere aveți despre știrile că părinții nu se simt mai fericiți după nașterea unui copil ci opusul?

Răspuns: Nu există familie. O familie este atunci când există trei generații. Aceste trei generații nu sunt împreună. Cele trei generații sunt bunicii, tatăl, mama și nou-născutul. Ele oferă fundația corectă, încredere, cunoștințe despre îngrijirea copiilor, structura familiei și sprijin familiei în toate. Ar trebui să fie un exemplu, ar trebui să trăiască împreună.

În apartamentele moderne, desigur, nu există loc pentru asta. Cu toate acestea, este de dorit să trăim împreună. În caz contrar, nu veți înțelege cum ar trebui să fie o familie, originea ei și modul în care a existat mii de ani.

Întrebare Simt copiii că părinții lor nu sunt foarte mulțumiți de faptul că au avut copii?

Răspuns: Desigur! Copilul o simte perfect; simte întreaga atmosferă înconjurătoare.

Comentariu: Adică, chiar dacă vorbesc în liniște în bucătărie: „Uite, trebuie să cheltuim mai mulți bani, trebuie să schimbăm apartamentul. De ce am făcut asta? ”

Răspunsul meu: Totul se reflectă în toate. Copilul era în pântecele mamei, iar acum se află într-un spațiu mai mare și simte acest spațiu.

Întrebare Deci, dacă există astfel de gânduri, toate îl influențează pe copil?

Răspuns: El le simte pe toate, absoarbe și reacționează în consecință.

Întrebare Chiar dacă părinții cred că totul a devenit mai greu pentru ei, cum ar trebui să se comporte?

Răspuns: Nu contează că este mai greu. Ei trebuie să fie pregătiți că va fi mai greu. Desigur, va fi mai greu! Devine mai greu în fiecare zi și va fi mai greu pentru ei până când vor muri. Nu pot scăpa de el, acest copil va deveni din ce în ce mai mare, va cere din ce în ce mai mult și așa mai departe.

Cu toate acestea, ei trebuie să înțeleagă toate acestea și să se sprijine reciproc pentru a dezvolta copilul. Acesta este un sistem foarte complex și trebuie sprijinit de societate, guvern și familie. Și cu siguranță de cea mai apropiată familie!

Întrebare Și care este atunci bucuria de a avea un copil?

Răspuns: Să văd viitorul în el, că ei se nasc și că vor fi continuarea familiei. Nu vorbesc despre nimic spiritual, ci despre viața de zi cu zi simplă.

Întrebare Cum a dispărut acest lucru treptat?

Răspuns: Egoismul nostru ne-a separat, ne-a împărțit, a pus pe fiecare în colțul său și atât. Asa functioneaza. Este bine pentru ego când fiecare dintre noi se află în interiorul lui și îi pasă doar de el.

Comentariu: Și chiar și despre el, cel mai apropiat și cel mai drag, spunem că este o povară pentru noi.

Răspunsul meu: El nu este cel mai apropiat și cel mai drag. Spunem că el este o povară pentru noi, mă împiedică să am grijă de copilul meu, cel din mine!

Întrebare Înseamnă că „eu”-ul meu este cel mai apropiat și cel mai drag?

Răspuns: Da.

Întrebare La ce am ajuns! Mă întreb, ce se va întâmpla în continuare?

Răspuns: Totul se va înrăutăți. Vom ajunge în punctul în care vom alerga cu toții în diferite colțuri, ne vom ascunde în propriul nostru colț și nu vom dori să comunicăm cu nimeni! Asta e tot! Voi comanda doar o pizza și un suc sau ceva de genul asta.

Întrebare Și ce se va întâmpla în continuare?

Răspuns: Omenirea trebuie să vadă impasul. Odată ce ne dăm seama că aceasta este o fundătură, atunci revelația va veni din această fundătură: că nu putem continua așa.

Cred că trebuie să ajungem la o înțelegere. Adică, nu ar trebui să existe războaie, nu ar trebui să existe revolte, excese, dar ar trebui să existe o conștientizare clară a deznădejdii și a inutilității totale, iar apoi vom începe să ne gândim: „Ce ar trebui să facem?” Apoi ne vom aminti: „Stai, am auzit ceva de la cabaliști”.

Întrebare „Există o carte pe raftul meu, există un clip” și așa mai departe. O persoană o va privi și va începe să se îndrepte spre corectare?

Răspuns: Sunt sigur de asta.

Întrebare Deci trebuie să punem totul pe rafturi, în computere?

Răspuns: Desigur! Nu avem altă opțiune.

Întrebare Chiar dacă ajungem la aceleași concluzii tot timpul?

Răspuns: Nu contează. Dacă ai un copil mic care crește și se dezvoltă, tot trebuie să-i spui ce să facă, cum să se comporte corect. Nu îl poți părăsi pur și simplu.

Întrebare În ce va fi corectarea umanității?

Răspuns: Învățând să ne apropiem unul de celălalt. Ei trebuie să iasă din izolare, din colțurile lor, și să se conecteze între ei în modul corect. În cele din urmă, vor descoperi în aceste conexiuni corecte forța pozitivă a naturii, Creatorul.

Întrebare De ce nu am descoperit acest lucru până acum?

Răspuns: Nu am avut nevoie de el. Nu a fost recunoscut răul naturii noastre. Totul era în regulă. Am avut de toate: sport, fotbal, tot felul de năluci, tot ce vrei, tot ce ai nevoie. Traiai linistit si te bucurai.

Întrebare Va fi o nevoie mai mare de conexiune?

Răspuns: Nu va fi altă alegere. Numai lipsa de speranță va conduce omenirea la soluția conform căreia este nevoie ca paradigma să se schimbe.

Întrebare Dacă o persoană te poate auzi acum, ce decizie ar trebui să ia și la ce să se gândească?

Răspuns: Care ar trebui să fie viața potrivită și ce trebuie schimbat pentru ca aceasta să se întâmple, și să vezi că nu este atât de dificil. Toate mijloacele pentru aceasta sunt aici. S-o facem!

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/8/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: