Bumerang

Întrebare : Dacă nu am gasit încă o sarcină în diseminare care să fie potrivită pentru mine, este posibil să mă ocup între timp cu „diseminarea internă „, în loc de asta, adică cu menţinerea intenției?

Răspuns: Nu, acesta nu este un substitut . Noi nu știm care este intenția noastră. Intențiile sunt construite în noi de Lumina care dăruieşte. O persoană nu are nici o legătură sau control cu privire la intenția sa.

Intențiile mele sunt determinate de situația mea actuală . Eu nu sunt capabil să creez o intenție în mine în funcție de dorința mea. Nu pot să stau și să nu încerc să mă gândesc la un elefant alb, și apoi să mă forțez să mă gândesc la un aligator verde, fără a fi distras.

Toate intențiile mele sunt un rezultat al stării în care sunt. Nu pot apăsa un buton pentru a activa o intenție sau pentru a o dezactiva , să schimb o intenție de la una la alta.  Asta este imposibil.

Eu trebuie să lucrez cu mediul, să diseminez, să studiez, și datorită energiei mele, a eforturilor și investițiilor, Lumina care Reformează va veni și va schimba intenția mea. Nu sunt în controlul intenției mele, pot doar, prin eforturile și rugăciunile mele, să invit un răspuns pentru dorinţa mea de a mă schimba , care va veni înapoi la mine ca un bumerang, iar Lumina superioară mă va schimba.

Nu sunt în stare s-o construiesc singur ; este ca si cum mi-aş da nastere mie însumi . Este doar posibil să influențez asta, astfel încât să se întâmple. Dar acea influență este întreaga mea muncă. Cum sunt eu capabil să trezesc Lumina, astfel încât aceasta să producă intenția corectă în mine?

Rugăciunea mea, MAN-ul meu (Mayin Nukvin – apele feminine) este mai presus de asteptarile mele. Așa că este nevoie să am contact cu grupul, munca reciprocă , invidie, poftă și onoare în legătură cu prietenii și admirație pentru ceea ce ei preţuiesc si ceea ce nu. În acest fel dobândesc cel puțin un fel de cerinţă pentru daruire, chiar dacă acestea sunt egoiste pentru moment, Lo Lishma ( nu pentru Numele Ei ) .

Dar nu pot schimba interiorul meu singur, să mă direcţionez la anumite gânduri și intenții. Nu am un astfel de panou de control cu care să mă pot calibra corect .
Din a 2-a parte a Lecţiei zilnice de Cabala, 03/04/14 , întrebări și răspunsuri cu Dr. Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: