Ca amărăciunea să devină dulceață

Întrebare: Ce anume controlează dacă gustul iluziei materiale va fi amar sau dulce? Poți controla asta?

Răspuns: Poate fi controlat doar recunoscând că vine de Sus, de la Creator și, prin urmare, orice amărăciune devine dulceață.

Deși, în realitate, nu este nimic dulce în univers, ci este rău, este amărăciune absolută, sare absolută, piper, acid. Cu toate acestea, atunci când raportezi aceste senzații Creatorului, ele se îmbibă cu dulceață.

Același amar, sărat, acru, ori alte stări similare se îmbibă în dulceața Creatorului și devin incredibil de gustoase! Nu este nicio altă dulceață ca aceasta.

Dulceața lumii superioare cuprinde două opuse, care se completează între ele în mod reciproc. Este ca în lumea noastră: să spunem că este ceva dulce și acru. De exemplu, coniacul sau vodka sunt adăugate în ciocolată, deoarece fără ele este imposibil, nu va funcționa. Trebuie să fie ceva de genul acesta sau nu vei simți gustul.

Întrebare: Sau dulceață din primirea unui premiu Oscar sau a unui Premiu Nobel în lumea noastră?

Răspuns: Nu, acelea sunt tipuri complet diferite de dulceață, care sunt adăugate, deoarece oamenii suferă. Până la urma ei tot investesc efort.

Remarcă: Într-adevăr, atunci când am primit un Oscar Israelit, eu am luat statueta în mâinile mele și am simțit că pleacă toată plăcerea mea. Dispare! E ca și cum nu am avut niciodată dorințș pentru nimic. Un moment și totul s-a pierdut.

Comentariul meu: Sic transit gloria mundi! „Astfel trece gloria lumii!”

Din lecția de Cabala în limba rusă 1/20/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed