Ca într-o imagine holografică

117Întrebare: Ați spus că oamenii nu înțeleg că relația dintre ei este cea care afectează economia, izbucnirile de epidemii, tsunami-uri, cutremure și alte dezastre, iar dacă această legătură devine clară, vor renunța inevitabil la relațiile lor egoiste.

Puteți explica legătura dintre dezastrele globale care au loc și atitudinea oamenilor unii față de ceilalți?

Răspuns: Până de curând, nu ne-am imaginat că natura este globală. Cu toate acestea, mulți oameni s-au gândit și au vorbit despre asta.

De exemplu, în Rusia, academicianul Vernadsky a făcut o descoperire, remarcabilă pentru acea vreme, că totul este interconectat, totul este global și a numit acest fenomen noosferă.

Înainte și după el au existat mulți astfel de filozofi, dar oamenii nu au simțit niciodată în carne și oase, în lumea noastră, că suntem cu adevărat interconectați la nivel global.

Ni se pare că acest lucru a fost facilitat de dezvoltarea tehnologiei: internetul, zborurile, afacerile, tot felul de programe și așa mai departe. Nu este nimic de genul asta! Natura este cea care ne dezvăluie sistemul său real în care totul este interconectat – niveluri mineral, vegetal, animal și uman, precum și straturile superioare pe care nu le simțim. Și toate acestea sunt un singur întreg.

În acest unic întreg există o singură lege. În plus, sistemul în sine este global. Înseamnă că fiecare parte a acesteia este conectată cu toate celelalte părți și toate se afectează reciproc și sunt interconectate una cu cealaltă, ca într-o imagine holografică. Adică, fiecare parte le include pe toate celelalte și ceea ce se întâmplă în ea le afectează pe toate celelalte.

Cu alte cuvinte, eu sunt o copie a lumii întregi, și tu, și asta, și asta, adică tot ce poate fi imaginat. Prin urmare, ceea ce se întâmplă în fiecare dintre noi afectează instantaneu restul lumii.

„Prim-plan. Acord de parteneriat” 4/7/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed