Ca și cum am fi deja în lumea spirituală

938.01Întrebare: Cum ne putem orienta mintea și inima să meargă deasupra rațiunii și să reprezinte calitățile Creatorului?

Răspuns: Urmărește să fii în conexiune cu grupul tău de zece. Asigură-te că între voi se formează astfel de relații încât să formați un întreg comun.

Pare că acest lucru nu este posibil. Dar dacă înțelegeți că trebuie să vă ridicați deasupra egoismului într-un mod rațional, sistematic, atunci veți putea crea astfel de condiții. Faceți acest lucru și veți simți dintr-o dată că Creatorul trăiește în voi. El vi se dezvăluie pe Sine.

Întrebare: Deasupra rațiunii înseamnă deasupra dorințelor și sentimentelor mele? Care ar trebui să fie acțiunea deasupra rațiunii dacă încă nu am dezvoltat noi sentimente?

Răspuns: Ar trebui să acționăm ca și cum am fi deja în lumea spirituală, în calitatea de dăruire și de iubire, și din această stare să mergem mai departe.

Imaginația noastră este dorința noastră, presiunea noastră, atunci când încercăm să facem lucruri împreună. Aceasta este ceea ce creează premisele pentru ca lumina superioară să ne influențeze și să ne construiască în acest fel.

Din Convenția Internațională „Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/8/22, „Mergem cu credință deasupra rațiunii” Lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed