Cabala este o știință integrală

214Comentariu: Când am dat peste Cabala și v-am ascultat discuțiile, am simțit că există un adevăr, că nimic altceva nu mi-a deschis atât de mult ochii asupra realității. Chiar am simțit-o pe mine însumi.

Răspunsul meu: Dar nu poți spune ce este. Ți-a fost dezvăluit că aceasta este, într-adevăr, o cunoaștere foarte serioasă, dar nu încă ce reprezintă. Ai avut doar sentimentul că ceva se deschide.

Comentariu: Văzusem, citisem și studiasem diverse lucruri înainte de asta, dar Cabala mi s-a părut reală și autentică. Nici măcar nu am cuvinte să explic acest lucru.

Răspunsul meu: Îți voi spune de unde vine. Cabala este o știință integrală care absoarbe totul. Ea ne vorbește despre rădăcina superioară din care toate ramurile coboară în lumea noastră: sistemele de control, sistemele de educație, natura minerală, vegetală, animală și umană, sisteme care percep totul din urmă. Adică, este o știință care vorbește despre controlul lumii noastre.

Prin urmare, orice ai spune despre lumea noastră, Cabala are propria sa opinie foarte clară și o rădăcină de gestionare foarte profundă. Pot găsi întotdeauna rădăcina, cum se întâmplă, cum s-a dezvoltat în trecut, ce calitate are în prezent, locul, cum este controlată din exterior și ce se va întâmpla cu ea în viitor—în general, despre orice.

KabTV  „Am primit un apel. Cabala despre culte” 18.12.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: