Cabala susține medicina tradițională

Întrebare: Cum va fi influențată evoluția medicinei tradiționale, având în vedere integrarea constantă a principiilor Cabala?

Răspuns: Este posibil ca odată cu integrarea principiilor Cabala, medicina să piardă din importanța pe care o are astăzi, ca o consecință a reducerii nevoii pentru ea. Totuși, medicina modernă convențională nu va fi înlocuită de acupunctură, masaj sau alte tipuri de medicină alternativă.

În ciuda uzului agresiv de produse farmaceutice, speranța de viață a atins 80 de ani. În trecut, nu era atât de ridicată. Și totul se datorează “teribilelor” diete artificiale și medicamentelor. În orice caz, acestea ne susțin.

Întrebare: Pe de-o parte, putem critica, dar pe de altă parte, cum explicăm creșterea semnificativă a speranței de viață? Unde au dispărut bolile și molimele teribile care decimau în trecut umanitatea?

Răspuns: Cabala susține medicina tradițională, ca o completare necesară, împreună cu altceva. Ca un sfat general, mâncați normal, utilizați medicina tradițională, trăiți în pace și lucrați la evoluția spirituală.

Din Lecția de Cabala în limba rusă din 8/20/17

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: