Cabalistii cunosc orice

Intrebare: Cum au stiut Cabalistii care au trait acum 5000 de ani, detalii atat de precise si imposibil de stiut despre corpul femeii? La urma urmei ei nu erau doctori?

Raspuns: In primul rand, in perioada  noastra au fost gasite evidente arheologice ca acum mii de ani s-au facut si operatii pe creier.

In conexiune cu Intelepciunea Cabalei, Cabalistii au stiut astea nu din lumea noastra. Cabalistii nu erau implicati in cercetarea psihologica a barbatului si femeii. Ei au atins o caracteristica mai inalta a naturii, prin care noi suntem rezultatul. In acest aspect, cabalistii au avut cunostinte absolute si puteau descrie corpul barbatului si al femeii printr-o baza totala de cunoastere.

Pentru cei care incep sa studieze Intelepciunea Cabalei, nu este usor de conectat lumea noastra cu Lumea Superioara imediat, de conectat cu forta care ne controleaza. Forta care a creat corpul uman a modelat starea sa interna si organele interioare, aranjandu-le in locul lor, conectandu-le intre ele, fortandu-le sa functioneze corect si dupa asta a cuplat barabatul cu femeia pentru a da nastare, a creste urmasii si asa mai departe.

Toate acestea se intampla sub influenta unei forte superioare. Cand atingem sistemul superior, nici nu mai trebuie sa invatam ce se intampla in lumea noastra, deoarece stim precis ce se va intampla prin intelegerea organizarii sistemului superior si cum sistemul aduce totul in lumea noastra.

Asadar, in lumea noastra respectam instructiunile fortei superioare, nu avem nicio posibilitate sa operam altfel. Un cabalist conectat cu Lumea Superioara vede ce se intampla la inaltimea aceea si stie imediat ceea ce se va intampla si in lumea noastra. Nu exista niciun secret fata de el si nu are absolut niciun dubiu in aceasta privinta.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 24.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: