Calea către corectare

252Orice material cabalist are o perioadă lungă de influență, pentru că în acest timp sufletul suferă multe schimbări, doar că noi nu simțim.

Începi să citești, să studiezi și imediat au loc schimbări uriașe în tine. Cele mai mari! Dar ele sunt în interiorul tău, în straturi adânci și de aceea nu simți nimic. Când aceste straturi se umplu treptat până la o anumită măsură, până la sfârșitul primului tău vas, atunci brusc începi să simți: „Simt ceva, aud ceva, înțeleg ceva nou, ceva diferit!”

Întrebare: Deoarece o persoană nu simte imediat ce este spiritualul, are nevoie de mult timp pentru a ajunge la asta. Va fi sub presiune tot timpul pentru o perioadă lungă de timp?

Răspuns: Desigur. Natura va face presiuni, la fel va face și societatea, iar el va pune presiune pe sine până la gât. Acesta este modul în care o persoană vine la noi, atunci când apare în el un astfel de nivel de conștiință încât se găsește într-un anumit mediu și cu ajutorul acestuia merge înainte și de asemenea sub presiune din interior și din exterior. Nu există altă modalitate de a o face.

La urma urmei orice ar fi suntem într-un sistem care constă în dorința de a primi și lumina care acționează asupra ei.

Prin urmare, existăm doar într-o dorinţă care simte în interiorul ei fie suferință, fie plăcere și doar datorită ei facem ceva.

KabTV „Am primit un apel. O nouă religie?” 4/4/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: