Calea către scop

41.01Întrebare de pe Facebook: Libera alegere este cum să atingem Creatorul, dar dacă acțiunile noastre sunt predeterminate, este predeterminat și modul de a-l atinge pe Creator?

Răspuns: Calea către Creator constă din două ramuri. O cale este dreaptă, netedă și confortabilă, ca o autostradă. Cealaltă cale este accidentată și nu puteți conduce un Mercedes pe acest drum, ci doar o căruță trasă de o pereche de cai obosiți. Deci alegerea noastră este în ce fel o facem; asta alege o persoană.

Scopul este stabilit, punctul de plecare este, de asemenea stabilit. Este doar calea pe care o alege, care depinde de o persoană. Există oameni care o depășesc repede și sunt deja la capătul drumului, bucurându-se deja de realizarea eternității și a integralităţii deasupra acestei lumi. Nu trebuie să mori pentru a atinge acest lucru. Puteți să o atingeți în lumea noastră. Există, totuși, oameni pentru care va dura mult timp pentru a atinge scopul final. Totuși, toată lumea îl va atinge, dar întrebarea este câtă suferinţă  va trebui să îndure.

Rolul înțelepciunii Cabala este de a ghida o persoană cu privire la modul de a urma drumul rapid și ușor către scopul prestabilit.

KabTV “Răspunsuri la întrebări din Facebook” 3/10/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: