Canalul care transmite Lumina

Întrebare: Cu noi în kli-ul mondial, grupul întreg este unit cu unicitate proprie. La ce nivel intern şi extern trebuie să fie grupul, pentru a ieşi să disemineze cu intenţia corectă şi acţiune? Dacă grupul nu este pregătit şi nu este conectat suficient, atunci afectează acţiunea. Cum este spus: „Este de preferat să stai şi să nu faci nimic”. Cum este posibil să examinezi cantitatea de pregătire a grupului pentru a ieşi spre marele public?

Răspuns: Dacă grupul este conectat, simţi că poţi face orice. Creatorul nu pune probleme dificile înaintea ta. Deloc!

Dacă sunt conectat cu grupul într-un singur corp, atunci împreună, eu şi grupul, suntem umpluţi cu forţa superioară şi, în acest caz, Creatorul se găseşte în noi. Şi atunci, nu pot decât să fiu sigur că transmit mai multă putere la 99% din umanitate şi nu există nicio problemă cu ei. Ei vor începe, cu adevărat, să „se îmbulzească” în faţa mea, îmi vor zâmbi în răspuns. Nu voi vedea nimic decât surâsul lor. Vă asigur! Vă vor asculta cu plăcere.

Lumina face totul. Ea construieşte, realizează şi modelează. Este suficient să se deschidă o trecere pentru ea, prin voi. Nimic altceva nu este necesar!

Prin urmare, toate revendicările spunând că voi nu înţelegeţi, nu ştiţi destul şi nu sunteţi destul de organizaţi, toate acestea sunt prostii! Ţine de voi să vă faceţi “un canal”, astfel că Lumina Superioară va trece prin voi la toţi ceilalţi. Şi atunci, veţi simţi imediat o relaţie bună şi bunăvoinţă din partea lor.

Din Cursul zilnic de Cabala, 25.08.2013, Întrebări şi răspunsuri cu Dr. Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed